Çözüldü DC aboneliği iptal edilmezse bir şey olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhaba, Papara bildiğiniz üzere kapandı bir şeyler oldu. Aboneliğim Papara kartımdaydı, şimdi DC böyle yazıyor:

1764441207710.png

İptal etmezsem sıkıntı olur mu yoksa 1 ay daha kullansam olur mu? İptal edersem anında gidecekmiş Nitro.

Çözüm
Abonelik otomatik sona erene kadar kullanabilirsiniz. Bir dahaki para çekme gününde de başarısız olursa, o zamana kadar ödenmemiş faturayı ödememiş olursanız otomatik sonlandıracak. Daha sonradan başka karta bağlamanız açısından da sorun olmaz.
Abonelik otomatik sona erene kadar kullanabilirsiniz. Bir dahaki para çekme gününde de başarısız olursa, o zamana kadar ödenmemiş faturayı ödememiş olursanız otomatik sonlandıracak. Daha sonradan başka karta bağlamanız açısından da sorun olmaz.

Çözüm
Benim bildiğim çekmeyi deneyince sıkıntı olmuyor. Nitro iptal oluyor uyarı düşüyor nitronu iptal ettik diye.
Ban mevzusu felan onlardan bahsediyorsanız hayır olmaz öyle bir şey.

Merhaba, Papara bildiğiniz üzere kapandı bir şeyler oldu. Aboneliğim Papara kartımdaydı, şimdi DC böyle yazıyor:

Eki Görüntüle 2613047

İptal etmezsem sıkıntı olur mu yoksa 1 ay daha kullansam olur mu? İptal edersem anında gidecekmiş Nitro.

Discord sana kıyak geçip ekstra daha fazla kullandırıyor. Bu arada iptal etsen de anında gitmiyor verdiği tarihe kadar kullanabiliyorsun işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı durumda. Geçmiş senelerde birkaç hesaba daha yapmıştım aynısını, nitro üyeliğine bağlı kartı hesaptan silince 3 gün uzuyordu üyelik. Yakın zamanda 3 gün olan süreyi 1 ay yapmışlar, bedava aldığım 1 ay aboneliği 2 katına çıkardım böyle. Hiçbir şey olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı