Tommy Vercetti
Decipat
İnternetten DDR 3 775 pin 8 GB RAM destekli anakart arıyorum.
Kullanacağım işlemci: Q9400.
Bu anakartı alabilirsiniz. Dediğiniz tüm özellikleri karşılıyor.İnternetten DDR 3 775 pin 8 GB RAM destekli anakart arıyorum.
O zaman ASUS P5G41T-M LX alabilirsiniz. Fiyatları pahalı biraz ama en ucuz bu.Satan bir yer bulamadım.
Yaşadığım şehirde düzgün ana kart bulamadım.O zaman ASUS P5G41T-M LX alabilirsiniz. Fiyatları pahalı biraz ama en ucuz bu.
O anakart DDR2 ram soketine sahip.Yaşadığım şehirde düzgün ana kart bulamadım.
Gitti gidiyor da bunu buldum sizce alınır mı?
![]()
775 SOKET HP IPIBL-LB QUAD DESTEKLİ 4 RAM SLOT 8GB DESTEKLİ ANAKART Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
775 SOKET HP IPIBL-LB QUAD DESTEKLİ 4 RAM SLOT 8GB DESTEKLİ ANAKART en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 775 SOKET HP IPIBL-LB QUAD DESTEKLİ 4 RAM SLOT 8GB DESTEKLİ ANAKART incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ddr 3 diye görmüştüm.O anakart DDR2 ram soketine sahip.
Takacağınız bellekler 2x4 GB şeklindeyse bu anakartı alabilirsiniz, gayet kaliteli.Ddr 3 diye görmüştüm.
Bide bunu buldum.
![]()
ECS G41 Ankakart DDR3 775 Pin + Sata Kablosu - G41T-M7 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
ECS G41 Ankakart DDR3 775 Pin + Sata Kablosu - G41T-M7 en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ECS G41 Ankakart DDR3 775 Pin + Sata Kablosu - G41T-M7 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yukarıdaki anakartı kullanıyorum. Anakartta 2 adet DDR2 ve 2 Adet DDR3 soketi mevcut. DDR2 ram yuvaları 2 GB DDR2 rami iki adet takarak 4 GB'a kadar destekliyor. DDR3 ise iki adet 4 GB DDR3 ram takarak 8 GB'a kadar kullanılabiliyor. Hepsini takamazsınız! Ya DDR2 ya da DDR3'leri kullanabilirsiniz ki zaten DDR3 istemişsiniz yani isteğinizi karşılıyor. İkinci eli şu an sadece mevcut internette. Bende şu an da bu anakartın aynısından kullanıyorum. Alınabilir. Ayrıca DDR3 yuvaları 1333 mhz'ye kadar destekliyor.![]()
ASUS P5G41C-M LX COMBO XEON,Extreme,Quad CPU, 8GB DDR3 ve DDR2 Ram DESTEKLİ 775PIN ANAKART ÇOK TEMİZ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
ASUS P5G41C-M LX COMBO XEON,Extreme,Quad CPU, 8GB DDR3 ve DDR2 Ram DESTEKLİ 775PIN ANAKART ÇOK TEMİZ en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ASUS P5G41C-M LX COMBO XEON,Extreme,Quad CPU, 8GB DDR3 ve DDR2 Ram DESTEKLİ 775PIN ANAKART ÇOK TEMİZ incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com