DDR 5 anakart işlemci pinleri yamuldu

RhapsonN

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese iyi Sosyaller. Yeni anakart ve yeni işlemci aldım. İşlemciyi yuvasına oturttuktan sonra içime sinmedi kontrol etmek için cikarttigimda anakarttaki pin slotlarinin garip gozuktugunu fark ettim. Aslinda yamukluk çok daha kotuydu az da olsa ince igne ile duzeltebildim fakat islemciyi takip kullanmayi denesem kullanilmaz hale gelip daha kotu olmasindan korkuyorum. O yuzden bir danismak istedim. Yaklasik 2 saattir pin duzeltiyorum ellerim titriyor. İslemciyi fotograftaki slota taksam sorun cikarir mi sizce?

Çok kötü durmuyor, bence çalışacaktır. Daha önce ben de sokete işlemci düşürüp birkaç pin yamultmuştum, düzeltip kullandım bir sorun olmadı.

Çok kötü durmuyor, bence çalışacaktır. Daha önce ben de sokete işlemci düşürüp birkaç pin yamultmuştum, düzeltip kullandım bir sorun olmadı.
Peki sence duzelmis gibi duruyor mu taksam calisir mi yoksa biraz daha kafa patlatayim mi duzeltmeyi deneyerek pinler kopmasin diye ellemedim suan sizden oneri alayim diye

Pinlerle çok fazla oynarsan kırıp tamamen çöp hale de hetirebilirsin. Şanslıysan boş bir pin yamulmuştur ve kırılsa bile işlemci çalışacaktır. Bence şuan iyi duruyor, çalışma ihtimali yüksek.

Son durum böyle birinin arka tarafında karanlık bir boşluk var diğeri en kenarda olan ise hepsinden daha ince duruyor en çokta o korkutuyor calistirip deneyecegim sanirim

Deneyin, ben çalışacağını düşünüyorum. Oldukça iyi iş çıkartmışsınız düzeltirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…