DDR2 sistemde 6GB RAM kullanmak

Makaleler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
-
Ben eski bir DDR2 sistem kullanıyorum ve mevcut RAM miktarı 2 GB. Yarından sonra 4 GB RAM takviyesi düşünüyorum. Bana herhangi bir sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ancak anakartınız destekliyorsa bu destek olabilir. Anakartınız çok eski bir modelse ve 4 gbyte'ı desteklemese bile, bu anakart update edilip (Anakartın bios'u update edilerek) mevcut ram kapasitesi değişebilir. Önce anakartınızın marka-modelini yazıp
netteki destek sitesinden, ram'inin max. ne kadar kullanılabildiğini araştırın. 2 gbyt'la sınırlı olup update ile 4-6 gybte'lara çıkabiliyorsa, update ederken de ups kullanarak bunu denersiniz. Ancak anakartınızın update yapılmamış max. ram kapasitesini öncelikle görmeniz gerekli. Kolay gelsin.

Anakartım: Asus M2n68 AM-SE2 isimli bir anakart AMD destekli

Ancak anakartınız destekliyorsa bu destek olabilir. Anakartınız çok eski bir modelse ve 4 gbyte'ı desteklemese bile, bu anakart update edilip (Anakartın bios'u update edilerek) mevcut ram kapasitesi değişebilir. Önce anakartınızın marka-modelini yazıp
netteki destek sitesinden, ram'inin max. ne kadar kullanılabildiğini araştırın. 2 gbyt'la sınırlı olup update ile 4-6 gybte'lara çıkabiliyorsa, update ederken de ups kullanarak bunu denersiniz. Ancak anakartınızın update yapılmamış max. ram kapasitesini öncelikle görmeniz gerekli. Kolay gelsin.
Anladım fakat siteye baktığımda hiç bilgi yok bu konuda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı