Intel Core i5-4590 3.3 GHz LGA1150 6 MB Cache 84 W işlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston KVR16N11/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu işlemci RAM'i koysam iyi olur mu? Ekran kartı elimde 750 Ti var daha sonra 1050 Ti veya 1650 eklemeyi düşünüyorum.
Aynı sorun bende de var i7 3770 H61m 8 GB RAM 1050 Ti 240 ssd ama 5 yıl daha bu kurla güncelleme yapamam muhtemelen sonradan DDR4'e geçerim işlemci RAM anakart üçlemesi ile.
Usta o söylediklerin masraflı olur ve ben bu parçaları elden çıkarmak ile vakit kaybetmek istemiyorum dediklerime Max 1500 TL vericem. Ekran kartını alınca diğerlerini elimden çıkarıp söylediğin şekil sisteme geçerim veya bu sistemi kardeşime verebilirim.
Usta o söylediklerin masraflı olur ve ben bu parçaları elden çıkarmak ile vakit kaybetmek istemiyorum dediklerime Max 1500 TL vericem. Ekran kartını alınca diğerlerini elimden çıkarıp söylediğin şekil sisteme geçerim veya bu sistemi kardeşime verebilirim.
Hocam 1300x 'e vereceğim paranın çok daha azına işlemci ve ram almış oluyorum. Üstelik 1300x alırsam DDR4 iki tane Ram ve Anakart almam lazım öyle bir bütçem olsa zaten ucuz yollu bir şekilde upgrade etmeye çalışmazdım.