Rastgele çıkıyor dostum bunlardan. B-Die diyen bir satıcı veya yorum yok.Alan birkaç kişi b die olarak yorum yapmış alışveriş sitelerinde. Patriot'tan başım yandığı için tercih etmek istemiyorum açıkçası.
Ayrıca satıcının kendisi de b die olduğunu söylüyor. İllaki bakmıştır typhoon burnerdan.
Bahsi geçen RAM
Valla başka yerde gördüm. Yolda olduğum için bakamadım ama gördüm yani B-Die yazanları.Rastgele çıkıyor dostum bunlardan. B-Die diyen bir satıcı veya yorum yok.
16 GB (8x2) XPG Spectrix D60G 4133 RAM, KFG 05.09.2022 Faturalı 2 Yıl Arena Garantili Samsung B Die RGB RAM
Fiyat: 1800 TL (Sıfırı 4399TL, Muadili Patriot RGB'siz 2100TL)
İkinci el mi bakıyorsunuz? Kontrol ederek, gerekirse OC deneyerek almaya çalışın. 4000 üstlerine rahatça çıkması gerekiyor Bad Bin değilse.Valla başka yerde gördüm. Yolda olduğum için bakamadım ama gördüm yani B-Die yazanları.
Satıcı şu şekilde belirtmiş;
B die şans işine dönüyor bir yerden sonra o yüzden ikinci el yeni sayılabilecek bakıyorum sıfır fiyata yakın dahi olsa. Bir de bad bin olayı mı çıktı şimdi başımıza teşekkürlerİkinci el mi bakıyorsunuz? Kontrol ederek, gerekirse OC deneyerek almaya çalışın. 4000 üstlerine rahatça çıkması gerekiyor Bad Bin değilse.
Ben sıfır alacaksınız diye karışık çıkıyor demiştim, alacağınız kişinin elindeki B-Die ise olabilir.
İkinci el mi bakıyorsunuz? Kontrol ederek, gerekirse OC deneyerek almaya çalışın. 4000 üstlerine rahatça çıkması gerekiyor Bad Bin değilse.
Ben sıfır alacaksınız diye karışık çıkıyor demiştim, alacağınız kişinin elindeki B-Die ise olabilir.
Intel için ne kadar fark eder bilemiyorum ama fark olur. Dediğim gibi denemeniz daha iyi olur.B die şans işine dönüyor bir yerden sonra o yüzden ikinci el yeni sayılabilecek bakıyorum sıfır fiyata yakın dahi olsa. Bir de bad bin olayı mı çıktı şimdi başımıza teşekkürler
Şuan bozuk rami diğer sağlamı ile garantiye vermeye götürüyorum. Kalan 2x8gb rami 3600mhz CL16 çalıştırdım. Sizce güzel oc yapılmış b die ramlerin performans farkı gözle görülür olur mu?
AMD oluğu için 3800 çalıştırdığıni, OC yapmadığını söyledi. SS atacakmış b die olduğu ile alakalı.
Intel için ne kadar fark eder bilemiyorum ama fark olur. Dediğim gibi denemeniz daha iyi olur.
Dediğim gibi Intel için bilmiyorum ama ben kendi sistemimde 3600'den 4000'e(İkisi de CL18) çektiğimde Valorant'ta 60-70 FPS, Horizon Zero Dawn'da 10-15 FPS oynamıştı. Intel'de frekans çok fark ettirmiyor ama gecikme düşürülüp, biraz performans arttırabilirsiniz.Vallahi DDR5 için de gözle görülür fark görmemiştim. Arkadaş ile aynı anda topladık onda DDR5 vardı. 2 3 FPS etkilemişti 150 160 FPS üzeri alınan oyunda.
DDR4 kendi içinde bile çok fark olmayacaksa hiç bulaşmayayim dedim.