Arkadaşlar sonuçta 6-5 yılda bir sistem yenilediğim için çok araştırıyorum, hangisi daha iyidir hangisi kötüdür. 4 tane RAM slotu olan, OC'a verimli ve 750 TL'ye kadar F/P bir anakart önerir misiniz? Yanında Ryzen 5 1600 kullanmayı düşünüyorum.
Kesinlikle A serisi bir anakart almayın ilerde 3. nesil bir işlemci ile verimli kullanmak istiyorsanız B450 chipsete bakmanız lazım aşağıdaki model uygundur. Bu anakrt çoğu yabancı forumdaki insanları şaşırtan performansa ve aynı zamanda mükemmel bir fiyata sahiptir.
Benim attığım modelin 2 adet M.2 slotu ve aydınlatması var bir de attığınız model 2933 Mhz'e kadar RAM destekliyor. Tercih size ait ihtiyaçlarınıza ve ekipmanınıza göre karar vermelisiniz ama 5-6 yılda bir güncelliyorum diyorsanız kesinlikle attığım modeli öneririm.
geleceğe dönük olarak düşünürsek yine pro4 modelinde Type-c girişi var. B365M Pro4 modelini kullanırken işime yaramıştı telefon şarjı ve veri aktarımı konusunda.
Benim attığım modelin 2 adet M.2 slotu ve aydınlatması var bir de attığınız model 2933 Mhz'e kadar RAM destekliyor. Tercih size ait ihtiyaçlarınıza ve ekipmanınıza göre karar vermelisiniz ama 5-6 yılda bir güncelliyorum diyorsanız kesinlikle attığım modeli öneririm.