DDU ile Ekran Kartı Sürücüsü Nasıl Kaldırılır?

Merhabalar. DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp başka bir versiyonunu kuracağım da. Bunu yapmak için güvenli Mod'a geçmem gerekli mi? Çünkü maalesef korsan Windows kullanıyorum ve araştırdığım kadarıyla BitLocker gibi birşeyin şifresini isteyebilirmiş güvenli mod'a geçerken. Herhangi bir sıkıntı olur mu geçmessem? Teşekkürler şimdiden.

Güvenli mod sadece öneriliyor, ben hep normal mod da iken kaldırıyorum fakat herkes de aynı olmayabilir.

Güvenli mod sadece öneriliyor, ben hep normal mod da iken kaldırıyorum fakat herkes de aynı olmayabilir.
Teşekkürler cevabınız için.
Ben de linsansı aktifleştirmeden Windows 10 kullanıyorum ve güvenli moda geçip DDU ile işimi gördüm.
Cevabınız için teşekkürler.

Rehbere buradan ulaşabilirsiniz:

Güvenli moda geçmek gerekli değil. Normal moddan da yapabilirsiniz.
Çünkü maalesef korsan Windows kullanıyorum ve araştırdığım kadarıyla BitLocker gibi bir şeyin şifresini isteyebilirmiş güvenli moda geçerken.
Bunu ilk defa duyuyorum. Nereden öğrendiniz bunu?

Rehbere buradan ulaşabilirsiniz:

Güvenli moda geçmek gerekli değil. Normal moddan da yapabilirsiniz.

Bunu ilk defa duyuyorum. Nereden öğrendiniz bunu?
Microsoft'un kendi sitesi üzerinden güvenli mod'a nasıl geçileceğine bakıyordum sonrasında böyle birşeye rastladım. O yüzden böyle bir konu açma gereği duydum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı