patu Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 21 16 Eylül 2018 #1 DDU ile eski ekran kartı sürümümü silecekken yanlışlıkla tamamen sildim. Ekranın çözünürlüğü en düşüğe düştü ve ne aygıt yöneticisinde, ne de Dxdiag'da ekran kartım gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2018
DDU ile eski ekran kartı sürümümü silecekken yanlışlıkla tamamen sildim. Ekranın çözünürlüğü en düşüğe düştü ve ne aygıt yöneticisinde, ne de Dxdiag'da ekran kartım gözükmüyor.
migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 687 Çözümler 1 16 Eylül 2018 #2 Ekran kartınızın modelini internet üzerinden aratıp gerekli sürücülerini indirin.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 16 Eylül 2018 #3 Panik yapmayın. Aygıt Yöneticisi'nden en baştaki PC'nizi seçip Donanım değişikliklerini tara'ya basın. Ekran kartınızı görebilirsiniz. Güncel sürücüyü yüklemeniz yeterlidir.
Panik yapmayın. Aygıt Yöneticisi'nden en baştaki PC'nizi seçip Donanım değişikliklerini tara'ya basın. Ekran kartınızı görebilirsiniz. Güncel sürücüyü yüklemeniz yeterlidir.
patu Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 21 16 Eylül 2018 #4 migration dedi: Ekran kartınızın modelini internet üzerinden aratıp gerekli sürücülerini indirin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı internetten araştım ama sürümünü bulamadım ekran kartım ATI Radeon HD 4300 Series Mert dedi: Panik yapmayın. Aygıt Yöneticisi'nden en baştaki PC'nizi seçip Donanım değişikliklerini tara'ya basın. Ekran kartınızı görebilirsiniz. Güncel sürücüyü yüklemeniz yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı acaba bilgisayarımı formatlasam düzelirmi ?
migration dedi: Ekran kartınızın modelini internet üzerinden aratıp gerekli sürücülerini indirin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı internetten araştım ama sürümünü bulamadım ekran kartım ATI Radeon HD 4300 Series Mert dedi: Panik yapmayın. Aygıt Yöneticisi'nden en baştaki PC'nizi seçip Donanım değişikliklerini tara'ya basın. Ekran kartınızı görebilirsiniz. Güncel sürücüyü yüklemeniz yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı acaba bilgisayarımı formatlasam düzelirmi ?