B Batukkaya Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #1 Merhabalar Dead by Daylight oyununa giriyorum ilk oyun sorun yok ama 2. oyunda ekran kartı birden çok hızlı çalışıp ekrandan görüntüyü kesiyor bu sorunu 1 haftadır alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar Dead by Daylight oyununa giriyorum ilk oyun sorun yok ama 2. oyunda ekran kartı birden çok hızlı çalışıp ekrandan görüntüyü kesiyor bu sorunu 1 haftadır alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #2 Tam olarak ne oluyor biraz daha detaylı anlatabilir misin? Ya da önceden bu sorun yok muydu bir şey yaptıktan sonra mı oldu? Artı 0 Eksi
Tam olarak ne oluyor biraz daha detaylı anlatabilir misin? Ya da önceden bu sorun yok muydu bir şey yaptıktan sonra mı oldu?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 24 Temmuz 2020 #3 MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakın. Fazla ısınmadan ötürü kapaniyormis gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
G getthisdone7 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #4 ben de oyunu kapatıyorlar sandım. Dedim mis gibi oyun Artı 0 Eksi
KS KS B Batukkaya Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #5 Bora Dere dedi: MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakın. Fazla ısınmadan ötürü kapaniyormis gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner açınca oyun crash veriyor. Raxana dedi: Tam olarak ne oluyor biraz daha detaylı anlatabilir misin? Ya da önceden bu sorun yok muydu bir şey yaptıktan sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... 1 Haftadır alıyorum bu sorunu. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakın. Fazla ısınmadan ötürü kapaniyormis gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner açınca oyun crash veriyor. Raxana dedi: Tam olarak ne oluyor biraz daha detaylı anlatabilir misin? Ya da önceden bu sorun yok muydu bir şey yaptıktan sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... 1 Haftadır alıyorum bu sorunu.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #6 Batukkaya dedi: MSI Afterburner açınca oyun crash veriyor. 1 Haftadır alıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta önce böyle bir sorun yok muydu? Oyun orijinal mi? Drivlerların güncel mi? Artı 0 Eksi
Batukkaya dedi: MSI Afterburner açınca oyun crash veriyor. 1 Haftadır alıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta önce böyle bir sorun yok muydu? Oyun orijinal mi? Drivlerların güncel mi?
KS KS B Batukkaya Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #7 Raxana dedi: 1 Hafta önce böyle bir sorun yok muydu? Oyun orijinal mi? Drivlerların güncel mi? Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce güncelledim ekran kartı Driver'ını. Batukkaya dedi: Daha 2 gün önce güncelledim ekran kartı Driver'ını. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta önce yoktu böyle bir sorun ve oyun orijinal. Artı 0 Eksi
Raxana dedi: 1 Hafta önce böyle bir sorun yok muydu? Oyun orijinal mi? Drivlerların güncel mi? Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce güncelledim ekran kartı Driver'ını. Batukkaya dedi: Daha 2 gün önce güncelledim ekran kartı Driver'ını. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta önce yoktu böyle bir sorun ve oyun orijinal.