Dead by Daylight katil ve masum tavsiyesi

mev12.a

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games'te DBD'nin indirime girdiğini gördüm ve aldım şu an oyuna yeni başladım kız bir karakterle oynuyorum. Haritası adrenalini gibi falan vardı sanırım ismini unuttum sizce oyuna para yatırırsam hangi katili almalıyüm veya hangi masumu perkleriyle beraber açıklar mısınız? Veya şu an mevcutta bulunan bedava katilerden hangisi güçlü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zarina kassir satın alabilirsin. "Kayıtlara Geçmesin" avantajını veriyor.

Kayırlara geçmesin avantajı her kancaya asıldıktan sonra, kancadan kurtarıldığında devreye girer. 80 Saniye boyunca hiçbir şekilde ses vermezsin. Aynı şekilde 80 saniye boyunca herhangi bir katilin sadece 1 adet vuruşundan kurtulursun. Kayıtlara geçmesin aktif iken. Totem, Jeneratör yaparsan veya bir kurbanı iyileştirmeye çalışırsan "DEVRE DIŞI" kalır. Elbette katilin "Mangal ve Piknik" gibi duvar arkasını beli bir süre gösteren katil avantajlarını ise etkisiz kılar. Yani 80 saniye boyunca katil seni hiçbir şekilde (katil avantaj kullansa bile) seni duvar arkasından göremez.

Kısaca özetlemek gerekirse, "Kayıtlara Geçmesin" avantajı kancadan kurtarıldığında katilin seni Tunnellemesini engeller. Bir nebze de olsa işe yarar. Ama seni tamamen kurtaramaz.

Tunnel ne demek: (Kancadan kurtarıldığında katilin seni kovalayıp düşürüp tekrar kancaya asarak, senin oyununu zehir etmesi demektir. Tabii ki Tunnell 2 farklı şekilde kullanılır. Daha oyun yeni başlamışken katil seni Tunneller ise bu oyunu zehir etmek ve toxic bir oyunculuk demektir. Ancak oyun başladıktan belli bir süre sonra 2-3 tane Jeneratör bittikten sonra Tunnel atıyor ise, maçı dengelemek için atıyordur. Bunda bir problem yok.)

Ayrıca Adrenalin oyunun kurban tarafında ki en iyi 5 avantajından birisi.

Özetleyeyim. Eğer güçlü bir Build istiyor isen altta bahsettiğim karakterlerin avantajlarını kullan.

Bu 3 karakterin toplam 4 avantajı oluyor kan ağı basarak avantaj yuvalarını açabilirsin. Her kurban ve katil en fazla 4 avantaj yuvasına sahip olabilir.

MEG Thomas karakterinden yani senin şu anda kullandın kızdan. Adrenalin ve Ani Depar kullan.
Lara Croft karakterini satın al. Ve Türkçesini unuttum, İngilizcesi şu şekilde. "Finesse" adlı avantajı kullan.
Başta bahsettiğim gibi Zarina´yı açarak "Kayıtlara geçmesin" kullanabilirsin.

Bir karakteri kan ağı kısmından seviye bastıkça 1-2-3-4.. Vb şekilde ilerler. Bu ilerleme 50. seviyeye geldiğinde "Prestij yapmak ister misin?" diye sorar. Eğer sen onaylarsan o kurbanı 1. Prestij yani 1. seviye yapmış olursun. Bu şekilde o kurbanda bulunan 3 avantaj, tüm kurbanlara 1.Seviye olarak gelir.

Son düzenleme:
Bahsettiğin Kurban'ın perkleri gayet iyi, katil olarak tavsiyede bulunursam blight ya da drakula güçlü katiller özellikle blight tavsiye ederim fakat perk açısından bakarsak katillerden perkleri en iyisi clown ve artist bence, oyunun en güçlü katili nurse ki o da bedava, kurban olarak kateden Son'ın Windows of opportunity Perk'i çok güçlü ve zaten clown ile paket olarak da alınabiliyor fakat para yatırmayı düşünüyorsan sadece lisanslı karakterler için yatır derim (myers, ghostface, xenomorph filan) şu anda 3X XP etkinliği var yani level atlayıp iridescent shard (katil ve kurbanları aldığımız para birimi) kasmak daha kolay. Lisanslı bir katil olarak da albert wesker (the mastermind) öneriyorum kendisi çok eğlenceli ve orta derece zorlukta bir katil.

Bahsettiğin Kurban'ın perkleri gayet iyi, katil olarak tavsiyede bulunursam blight ya da drakula güçlü katiller özellikle blight tavsiye ederim fakat perk açısından bakarsak katillerden perkleri en iyisi clown ve artist bence, oyunun en güçlü katili nurse ki o da bedava, kurban olarak kateden Son'ın Windows of opportunity Perk'i çok güçlü ve zaten clown ile paket olarak da alınabiliyor fakat para yatırmayı düşünüyorsan sadece lisanslı karakterler için yatır derim (myers, ghostface, xenomorph filan) şu anda 3X XP etkinliği var yani level atlayıp iridescent shard (katil ve kurbanları aldığımız para birimi) kasmak daha kolay. Lisanslı bir katil olarak da albert wesker (the mastermind) öneriyorum kendisi çok eğlenceli ve orta derece zorlukta bir katil.
Zarina kassir satın alabilirsin. "kayıtlara geçmesin" avantajını veriyor.

Kayırlara geçmesin avantajı her kancaya asıldıktan sonra, kancadan kurtarıldığında devreye girer. 80 saniye boyunca hiçbir şekilde ses vermezsin. Aynı şekilde 80 saniye boyunca herhangi bir katilin sadece 1 adet vuruşundan kurtulursun. Kayıtlara geçmesin aktif iken. Totem, jeneratör yaparsan veya bir kurbanı iyileştirmeye çalışırsan "devre dışı" kalır. Elbette katilin "mangal ve piknik" gibi duvar arkasını beli bir süre gösteren katil avantajlarını ise etkisiz kılar. Yani 80 saniye boyunca katil seni hiçbir şekilde (katil avantaj kullansa bile) seni duvar arkasından göremez.

Kısaca özetlemek gerekirse, "kayıtlara geçmesin" avantajı kancadan kurtarıldığında katilin seni tunnellemesini engeller. Bir nebze de olsa işe yarar. Ama seni tamamen kurtaramaz.

Tunnel ne demek: (kancadan kurtarıldığında katilin seni kovalayıp düşürüp tekrar kancaya asarak, senin oyununu zehir etmesi demektir. Tabii ki tunnell 2 farklı şekilde kullanılır. Daha oyun yeni başlamışken katil seni tunneller ise bu oyunu zehir etmek ve toxic bir oyunculuk demektir. Ancak oyun başladıktan belli bir süre sonra 2-3 tane jeneratör bittikten sonra tunnel atıyor ise, maçı dengelemek için atıyordur. Bunda bir problem yok.)

Ayrıca adrenalin oyunun kurban tarafında ki en iyi 5 avantajından birisi.

Özetleyeyim. Eğer güçlü bir Build istiyor isen altta bahsettiğim karakterlerin avantajlarını kullan.

Bu 3 karakterin toplam 4 avantajı oluyor kan ağı basarak avantaj yuvalarını açabilirsin. Her kurban ve katil en fazla 4 avantaj yuvasına sahip olabilir.

MEG thomas karakterinden yani senin şu anda kullandın kızdan. Adrenalin ve ani depar kullan.
Lara croft karakterini satın al. Ve türkçesini unuttum, ingilizcesi şu şekilde. "finesse" adlı avantajı kullan.
Başta bahsettiğim gibi zarina´yı açarak "kayıtlara geçmesin" kullanabilirsin.

Bir karakteri kan ağı kısmından seviye bastıkça 1-2-3-4.. Vb şekilde ilerler. Bu ilerleme 50. seviyeye geldiğinde "prestij yapmak ister misin?" diye sorar. Eğer sen onaylarsan o kurbanı 1. prestij yani 1. seviye yapmış olursun. Bu şekilde o kurbanda bulunan 3 avantaj, tüm kurbanlara 1.seviye olarak gelir.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim şu anlık meg thamsonla devam etmeyi düşünüyorum masumlarda zaten bayağı iyimiş anladığım kadarıyla param artarsa lara croft alırım ama katillerde the nurseden daha basit bir karakter acmayı istiyorum ne kadar güçlü olsa da oynamazı zor gibi geliyor katil olarak kim gelse çok bir şey yapamadı bana the nurse ile daha kolay ve güçlu bir katil var mı biraz da tilt edici olması hoşuma gider genellikle arkadaşlarımla oynuyorum oyunu böyle bir katil önerebilir misiniz perkleriyle beraber.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim şu anlık meg thamsonla devam etmeyi düşünüyorum masumlarda zaten bayağı iyimiş anladığım kadarıyla param artarsa lara croft alırım ama katillerde the nurseden daha basit bir karakter acmayı istiyorum ne kadar güçlü olsa da oynamazı zor gibi geliyor katil olarak kim gelse çok bir şey yapamadı bana the nurse ile daha kolay ve güçlu bir katil var mı biraz da tilt edici olması hoşuma gider genellikle arkadaşlarımla oynuyorum oyunu böyle bir katil önerebilir misiniz perkleriyle beraber.
Perk konusunda artist ve clown'un yanında hem güçlü olması hem de iyi perkleri olması(özellikle yoz müdahale)nedeniyle the plague önerebilirim, onun dışında lisanssızlardan oni çok eğlenceli bir katil, iyi katillerin geneli zor fakat çok zor olmayan lisanslı katil olarak da Drakula ve piramit kafa öneriyorum, eğlence açısından da wesker ve nemesis tavsiye ederim, nemesis çok güçlü değil ama çok eğlenceli, zaten şu an 2v8 modunda ücretsiz denemede diye biliyorum(belki 1v4 modunda da ücretsizdir şimdilik emin değilim) maç bulmak biraz uzun sürüyor ama orada deneyebilirsin istersen, tabi 1v4 modunda 2v8 moduna kıyasla daha güçlü. Zor olduğu için buraya yazmadım ama eğer olsun öğrenirim dersen blight hem güç hem eğlence açısından harika bir katil. Oyunun en güçlü 2. Katili.

Oyunda her katilin özel yeteneği var. Deneyip hangisinde iyi olduğuna kendin karar vermelisin. Survivor tarafı ise kozmetik. Özel yetenek yok. Hepsi aynı ancak perkleri var. Perkler belli şartlar altında diğer survivorlar arasında kullanılabiliyorlar. Katiller için de geçerli bu ancak özel yetenek değişmez. Twitch'te oynayanları izleyerek ve oyunu oynayarak öğrenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı