Dead by Daylight oyununda hiç iyi değilim

SN1P3R

Hectopat
Oyunda 100 saatim var ama hiç iyi perk'im yok. Ne kurban rolünde, ne de Avcı rölünde hep kaybediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam, oyunu 2018'de almıştım. Belirli aralıklarla da olsa oynamaya devam ettim. Maalesef oyunda iyi olmak diye bir şey yok. Katillerin çeşitli eklentileri ve yetenekleri oyundaki iyi bir oyuncunun bile baş edebileceği düzeyin çok üstünde. Ayrıca yeni gelen katiller çoğunlukla güçlü oluyor ve henüz 100 saatin var, epey zorlayıcı durum olabilir. Tavsiyem ise durmadan oynaman, yapabileceğin başka bir şey yok. Ayrıca öğretici videolar izleyebilirsin, çok iyi oynayan kişiler var. Bunların yanı sıra iyi oynayıp, toxicleyen kişilerde var ama bu kadro genelde takımla girdiği için yine sana faydası olmayabilir. Solo oynayan yabancılardan ne zaman neyin yapıldığını, fake atıldığını ve buna benzer olayları kavra.

Katil tarafında ise yine aynı şeyleri tavsiye edebilirim. Öncelikle her yetenek kullanımını tanıman gerek. Oyuncunun ne yapacağını tahmin etmen lazım ve bunun içinde sürekli oynaman, bunlara şahit olman gerek. Yine oynanış videoları çok yararlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…