Hocam oyunu az önce bitirdim.
Oynamayı düşünenler için oyun hakkında düşüncelerim ve bitirdiğim denemedeki deneyimim:
Bütün rünlere sahip olmadan bitirdim ve sadece bir adet yeni silah açtım, taktik tarafından ilerledim, başta özellik seçtiğimiz bir yer var oradan lanetliyken ölmeyiz ama yüzde yüz hasar alır ve yüzde yüz hasar veririz özelliğini aldım.
Silah olarak hedefe giden 5 ok, kalkan mantığında kaybedilen cana göre geçici can basan iğne, 3üncü saldırıda kritik atan kılıç (10k+ falan vuruyordu) ve yere attığımızda iki ayrı hedefe ateş eten şeyi kullandım.
1.30 saatte bitti oyun.
Yaptığım son ise şuydu:
Kral ve onu koruyan askeri vardı onu kestim, yeşil bir şeye dönüştüm şimdi ne yapmalıyım?
Tabii isteyerek değil harala gürele yaptım sonu.
Oyun tekrar ediyor diyordum başlarda, ancak hiç de öyle değilmiş, hala merak ettiğim ve kullanmak istediğim silahlar var.
Roguelike ilk defa oynadım sanırım, fena değildi, hack and slash türüde gerçekten oyunlarda özlediğim kanmış, son zamanlarda bilgisayar açmaya üşenirken boş günümün tamamında bu oyunu oynadım.
Hızlı savaş mekanikleri inanılmaz keyifliydi, gerçekten eski God of War serisinden beri hiç hack and slash oynamamıştım ve oynamayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Modern oyunlarda artan hikaye anlatma kaygısı, kötü işlenirse gerçekten çekilmez oluyor, bu oyun ise sorgulama ve sadece telefonu eline alıp yatağa uzan diyor insana.