Dead Cells 179,99 TL oldu

EA ve Ubisoft oyunları da zam yiyecek bence yakında almak istediğiniz oyun varsa alın oradan.
 
2 dolardan 10 dolara çıkmış :D Yine yüzde 50 daha ucuz.

Ha tabii hemen bir oyuna '250₺ verilir mi' diyenler gelecek. Paran varsa verilir, yoksa verilmez.

Benim içtiğim sigara 30 lira, en ucuz süzme peynir 40 lira, ekmek 5-6 lira olmuş. Oyunlara gelen zamlar üzüleceğim son şey olur, herkes ay sonu getirme derdinde.
 
Hocam hiç de acınası olmuyor. Eğer tüm dünya 20$'a alıyorsa, sen de 20$'a alıyorsan sıkıntı nedir? 20$ neden pahalı bunu sorgulasan daha mantıklı.
Ben de zaten aynı şeyi söylüyorum. Benim yakındığım nokta insanların fiyat artmasına rağmen hala bu 2 katı olmalı bence biz hala ucuza alıyoruz demesi.
 
Normalde çıkan oyunlar zaman geçtikçe indirimlerle fiyatları gitgide düşer. Bizim ülkede tam tersi, çıkan oyunlara eninde sonunda zaten fiyatı istediğim seviyeye düşer de kütüphaneye eklerim gözüyle bakamıyorsun maalesef. Kaç yıllık paslanmış oyunlar bile zam yiyor hatta.
 
Şu oyuna bu fiyatı istemek ayıptır, sonra torrent neden kullanılıyor, millet evine ihtiyacını mı alsın 180 liraya oyun mu? yazık çok yazık.
Bu sitemi ekonomiyi batıranlara yapsan daha doğru olur. Çünkü 1 dolarcık 18TL'cik ediyor. Biraz mantıklı konuşun. Neyin kime ayıbından söz ediyorsun? Hala yabancılara göre daha ucuza satılıyor. Bu oyunun normal fiyatı 25 dolar. 450TL ediyor... 180TL ucuz değil ama "YENİ TÜRKİYE" dedikleri böyle bir şey. Alıştır kendini :)
 

Geri
Yukarı