Dead Cells 179,99 TL oldu

Bu sitemi ekonomiyi batıranlara yapsan daha doğru olur. Çünkü 1 dolarcık 18TL'cik ediyor. Biraz mantıklı konuşun. Neyin kime ayıbından söz ediyorsun? Hala yabancılara göre daha ucuza satılıyor. Bu oyunun normal fiyatı 25 dolar. 450TL ediyor... 180TL ucuz değil ama "YENİ TÜRKİYE" dedikleri böyle bir şey. Alıştır kendini :)
Ben AA dolar çok fazla sitem ediyorum desem kime ne yararı var? Bu arada ucuza alıyorsan da bilerek 450 TL yapmıyorlar çünkü kimse almaz.
 
Ben AA dolar çok fazla sitem ediyorum desem kime ne yararı var? Bu arada ucuza alıyorsan da bilerek 450 TL yapmıyorlar çünkü kimse almaz.

Şu oyuna bu fiyatı istemek ayıptır
Bu cümleyi kurmanın da yararı ve anlamı yok. Mantıksız çünkü. Ortada bir ayıp yok. Ayıp ekonomiyi bu hale getirenlerin. Ülke battı ama hala bu durumun bilincinde değiliz.

Neden zam geldiğini çok güzel açıklamışlar. Diğer ülkelere göre bize %90 indirimli sattıkları için VPN ile durumu suistimal eden diğer ülkedeki oyuncular, %99 indirimli şekilde oyunu bedavaya temin etmiş oluyor. Bunu belirtmişler. 25 dolara sattıkları oyunu bizim yüzümüzden bütün dünyaya 2 dolara vermiş oluyorlar. Bize iyilik yapacaklar diye bütün kazançlarından olmalarını normal göremeyiz. Adamlar 450TL yapsa bile haklı. Bizim ekonomimiz onları ilgilendirmez sonuçta.
 
Yapımcıların açıklamalarına göre kısaca, yurtdışındaki ölücüler yüzünden adamlar fiyat arttırmak zorunda kalmışlar. Kurunun yanında yaşı da yakmışlar.
 
Almadığına pişman olanlar steam kod sitelerinden alabilirler fiyatlar orda da artmadan.

%40 indirime girdi diye almamıştım. DLCleriyle birlikte 42 lira yerine 55 liraya patladı. Yeni fiyatına karşılık 13 lira zarar fena değil yine. Düşünenler bakabilir düz oyun 34 lira civarı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı