Dead Island 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

60 dolar. 429 lira yapmışlar Türkiye'de. Zam yer yüksek ihtimal.

1 yıl sonra çıkar her EGS Exclusive gibi.

O zaman risk almaya gerek yok teşekkür ederim bilgi için umarım zam yemez herkes ulaşabilir , şimdiden hayırlı olsun. Bedelli askerlik dönüşüm 28 Nisan dönüşte zombi parçalarız. 🤪

1676327492329.png

1676327380917.png

Oyunun yurt dışı çıkış fiyatını bulabilen var mı? Bir de Steam'e çıkacak tarih belli mi yoksa komple belirsiz mi? Ona göre bende ön sipariş vereceğim.

Oyunun temel sürümü 60 dolar, Deluxe 65 dolar ve Gold sürümü 80 dolar. Steam'e gelme tarihi belirsiz, herhangi bir şey bulamadım. Ama muhtemelen 1 yıl Epic özel kalır ve sonra Steam'e gelir.

Oyunun temel sürümü 60 dolar, Deluxe 65 dolar ve Gold sürümü 80 dolar. Steam'e gelme tarihi belirsiz, herhangi bir şey bulamadım. Ama muhtemelen 1 yıl Epic özel kalır ve sonra Steam'e gelir.

Gold sürüm 80 dolar mı ? 569 TL'ye GOLD sürümü aldım zam yemesinden iyidir EpicGames'de oynamak diye düşünüyorum Steam'e zamlı bile çıkabilir.

Ne alaka? Epic Games'ten neden böyle uzak duruyorsunuz?

Berbat arayüz tasarımı, kötü sunucular, geç açılan Launcher, atölye olmaması ve topluluk kısmı eksikliği gibi birçok neden var aslında. Steam'de ki iyi deneyime ve topluluk gibi yerlere alışınca, bunların hiçbirinin olmadığı bir platformdan alışveriş yapmak garip oluyor.

Gold sürüm 80 dolar mı? 569 TL'ye Gold sürümü aldım zam yemesinden iyidir Epic Games'de oynamak diye düşünüyorum Steam'e zamlı bile çıkabilir.

Bu yüzden ön sipariş vereceğim bende. Zam yerse hiç alamam çünkü.

Berbat arayüz tasarımı, kötü sunucular, geç açılan Launcher, atölye olmaması ve topluluk kısmı eksikliği gibi birçok neden var aslında. Steam'de bunlara alışınca, bunların hiçbirinin olmadığı bir platformdan alışveriş yapmak garip oluyor.

Steam ilk çıktığında da bu özellikler yoktu, TR gibi bir yerde yaşayıp rekabeti desteklemek varken böyle basit sebeplerden EpicGames'e bu kadar ön yargı beslemek doğru değil. TR şartlarına göre çok iyi kampanyalar ve oyunlar sağladılar bize. Arayüz gittikçe gelişiyor istek listesi geldi favori ekleme listesi geldi.

2003 çıkan Steam'le 2018'de çıkış yapan EpicGames kıyaslamak ne kadar doğru ? Sen fiyata bak oyun çalışıyor mu çalışıyor. Epic'te oyun şuan 400 TL Steam'de çıkacak belki 800 TL he ben gider steam'den alırım diyorsan onun adı bambaşka.

Steam ilk çıktığında da bu özellikler yoktu, TR gibi bir yerde yaşayıp rekabeti desteklemek varken böyle basit sebeplerden Epic Games'e bu kadar ön yargı beslemek doğru değil. TR şartlarına göre çok iyi kampanyalar ve oyunlar sağladılar bize. Arayüz gittikçe gelişiyor istek listesi geldi favori ekleme listesi geldi.

2003 çıkan Steam'le 2018'de çıkış yapan Epic Games kıyaslamak ne kadar doğru? Sen fiyata bak oyun çalışıyor mu çalışıyor. Epic'te oyun şu an 400 TL Steam'de çıkacak belki 800 TL he ben gider Steam'den alırım diyorsan onun adı bambaşka.

Çok oyun alan biri değilim zaten, bu yüzden Epic'den oyun almıyorum. Alırsam Steam indirimlerinden oyun alıyorum, o zaman cidden çok ucuz oluyor. Ha tabii istediğim bir oyun Epic'de daha ucuz ise gidip Steam'den almak kerizlik olur, yani sırf beğenmiyorum diye daha pahalı olanını alacak değilim. Türkiye burası parayı iyi kullanmak lazım. Dead island 2'ye ön sipariş vereceğim zaten, dediğiniz gibi Steam'e zamlı çıkacak yüksek ihtimalle.

O zaman risk almaya gerek yok teşekkür ederim bilgi için umarım zam yemez herkes ulaşabilir, şimdiden hayırlı olsun. Bedelli askerlik dönüşüm 28 Nisan dönüşte zombi parçalarız. 🤪

Eki Görüntüle 1667631
Eki Görüntüle 1667629

Acaba bende mi alsam diye düşünüyorum zamanında ilk on sipariş açıldığında almıştım daha sonra erteleme alınca iade ettim şimdi kesin çıkacak gibi duruyor 21 Nisanda ve günümüz fiyatlandırmasına gore aşırı uygun bir fiyati var oyunun.

Acaba bende mi alsam diye düşünüyorum zamanında ilk on sipariş açıldığında almıştım daha sonra erteleme alınca iade ettim şimdi kesin çıkacak gibi duruyor 21 Nisanda ve günümüz fiyatlandırmasına gore aşırı uygun bir fiyati var oyunun.

Şuana kadar alsam mı acaba dediğim tüm oyunlar zam yedi devir önlem devri alacağım oyunları hep zamlı fiyattan aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı