Merhaba. Yeni laptop aldım (Win 10). Dead Rising 2 oyununu açarken bu hata ile karşılaşıyorum. Process monitor ile hata raporu oluşturdum. OnedriveLink:
Aynı sorun bendede oluyordu her format attığımda hala aynı hatayı veriyor bu hata 64 bit ve 32 bit dll lerin birbirine karışmasından olur ben bi siteden dll filan setup halinde buldum 64 bit ve 32 bit setup vardı bunları 64 bitse syswow64 32 bitse system32 ye atıyordu hala bu site var bende istiyorsan atabilirim
Aynı sorun bendede oluyordu her format attığımda hala aynı hatayı veriyor bu hata 64 bit ve 32 bit dll lerin birbirine karışmasından olur ben bi siteden dll filan setup halinde buldum 64 bit ve 32 bit setup vardı bunları 64 bitse syswow64 32 bitse system32 ye atıyordu hala bu site var bende istiyorsan atabilirim
Kardeşim sen Dependency Walker'la eksik .dll'leri tespit ettin mi?
Eğer ettiysen sorun ne onu anlamadım?
Öte yandan sende sorun çıkaran .dll'ler shell32, user32 gibi .dll'ler ise hiç uğraşma o sorun düzelmez. Çünkü internetten indirilen bu .dll'ler hiçbir zaman çalışmıyor.
Ama xınput1_3, mscvr100 gibi .dll'lerde her zaman sorun çözülür.
Kardeşim sen Dependency Walker'la eksik .dll'leri tespit ettin mi?
Eğer ettiysen sorun ne onu anlamadım?
Öte yandan sende sorun çıkaran .dll'ler shell32, user32 gibi .dll'ler ise hiç uğraşma o sorun düzelmez. Çünkü internetten indirilen bu .dll'ler hiçbir zaman çalışmıyor.
Ama xınput1_3, mscvr100 gibi .dll'lerde her zaman sorun çözülür.
Evet kardeşim dwı ile tespit ettiğim eksik olan dll ler user32,kernel32,gdı32. Düzeltmenin yolu nedir ? System 32 klasörüne dosya atamıyorum. Dll suite le de taradım.
Formatla veya temiz kurulumla çözülebilecek bişey mi?