Dead Space remake mi Dying Light 2 mi?

Kaan ciftli

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Dead Space Remake ve Dying Light 2 şu anda PS Store'da indirimde. Sizce hangisini almalıyım? Dying Light 1'de sıkılmıştım, sizce 2 de sıkıcı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunda hikaye olarak çok sıkılmıştım biraz incelemelerine baktıktan sonra hikayesinin daha iyi olduğunu duymuştum şu anda 840 TL'ye satılıyor inşallah hikayesi daha iyidir.

İlk oyunda hikaye olarak çok sıkılmıştım biraz incelemelerine baktıktan sonra hikayesinin daha iyi olduğunu duymuştum şu anda 840 TL'ye satılıyor inşallah hikayesi daha iyidir.
İki oyun birden 500tlye geliyor. Hikaye bazında ikinci oyun daha iyi diyebilirim benim açımdan öyleydi ama dying light 1'i değişmem.

İlk oyunun hikayesi, bana kalırsa ikinci oyundan daha iyi. İlk oyunu soluksuz bitirmiş ve ardından ikinci oyuna geçip yarısına kadar oynayabilmiştim anca, hâlâ öylece duruyor. Oyun kötü değil, yanlış anlaşılmasın, harikulade bir yapım ancak hikaye tarafında beni o kadar çekememişti. Dead Space konusunda ise, EA Play'de olması gerekiyor, oradan oynayıp bitirebilirsiniz. İki oyun arasından, DL2 daha mantıklı bir tercih olabilir.

Her ne kadar DL2 bazı mekanikleri DL1'den daha iyi yapmış olsa da DL1 DL2'den birçok konuda çok daha iyi bir oyun. Özellikle hikaye konusunda. Ben olsam DS remake alırdım DL2 biraz pahalı şuanda daha ucuzlayacağını düşünüyorum. İkisi de plusta var eğer haberiniz yoksa.

Her ne kadar DL2 bazı mekanikleri DL1'den daha iyi yapmış olsa da DL1 DL2'den birçok konuda çok daha iyi bir oyun. Özellikle hikaye konusunda. Ben olsam DS remake alırdım DL2 biraz pahalı şu anda daha ucuzlayacağını düşünüyorum. İkisi de Plus'ta var eğer haberiniz yoksa.

Bir de WWE 2K24 almayı düşünüyordum o da 864 TL sizce Dying Light 2'yi mi yoksa WWE2k24'ü mü almalıyım.

Bir de WWE 2K24 almayı düşünüyordum o da 864 TL sizce Dying Light 2'yi mi yoksa WWE2k24'ü mü almalıyım.
Dying Light 2 kesinlikle. Spor oyunlarına aşık değilseniz DL2 çok daha uzun süre gider. Oyuna baya bir içerik eklediler çıktığından bu yana. Bu arada bütçe çıkıyorsa bence DL2'yi en üst paket olarak alın yeni çıkacak olan Dying Light The Beast'i bedava veriyor öyle alırsanız. O yan oyunda da birinci oyundaki karakter Crane ile oynuyor olacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı