Dead Space Remake Steam fiyatı belli oldu!

Herkes fazla diyince 800 falan bekliyordum 1000 TL nedir ya? Zaten daha iyisi olan callisto protocol varken alacak kişi sayısı çok az olur. Ama adamlarda haklı 60 dolar sonuçta özel fiyatlandırma yapmaları için ortada hiç bir sebep yok.
 
Activision ile başlayan yerel fiyatlandırma kırılması Electronics Arts ile devam ediyor. Büyük şirketler artık Steam'de yerel fiyatlandırma yapmıyor çünkü çeşitli ülkelerde kur bazında oyunlar çok ucuz bir fiyat ile satın alınıyor.

500-600 TL gibi rakamlar bile çok iken 1.100 TL ile hikayeli oyun satabilmek çok zor. Eğer Steam'in başarısızlığından dolayı firmalar bu şekilde fiyatlandırma yapmaya devam eder ise Türkiye'de orijinal oyun kavramı gitgide yok olacak.
 
Tamam adamların suçu yok tamam ekonomimiz ölü tamam yaşarken zorlanıyoruz ama bin lira nedir ne abi üstelik tek kişilik maalesef korsan oynamak durumundayım.
 
Ya bu oyunun 2008 versiyonu zaten zamanının ötesindeydi ben anlamadım neyin kafasını yaşıyor EA. Oyun zaten çok iyi yaşlanmış vaziyette mekanikler yerinde grafikler 2008'e göre bayağı iyi zaten. Utanmadan 1000 TL'ye iteliyorlar millete. EA ve activisiona 1 kuruş bile çıkmaz benden kan emici pislikler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı