- Makaleler
- 8
Ben de seriye başlamıştım fakat devam etmedim. Evet, korku ögeleri bir hayli fazla.
Ben de öyle çok sevmezdim korku oyunlarını. Ben daha çok aksiyon FPS türü oyunları severdim DOOM, Quake ve Half-Life 1 gibi. Sonra DOOM 3 ile korku oyunlarına da merakım arttı bir. DOOM 3 korku oyunu değil ama korkunç şeyler vardı. Half-Life 2'nin Ravenholm bölümü zaten tek başına bile korkunç. Üzerine hızlı zombiler falan atlıyordu.Ben korku oyunlarına biraz uzak dururdum. Half-Life'da da zar zor geçmiştim de oynayacak oyun kalmadı. EA Play alınca da başlamak istedim. Doom 3 gerçekten iyiydi. Arkadaşın evinde oynamıştım gece bayağı korkmuştum.
Hocam üçüncü oyun rezil. O oyunda değil korku öğesi herhangi bir sahnesinde gerilmezsiniz bile. Aksiyon oyunu o ilk iki oyunun yanından bile geçemez.Sadece 3'ü oynadım, korkunç gelmedi.
İlkokula giderken sabahın köründe biraz daha erken kalkıp ailemden gizli bilgisayar oynardım. Sese uyanırlar diye ses açmıyordum. Amnesia'da bir yerde yerimden sıçradım resmen.
Onun dışında korku oyunlarından öyle ahım şahım bir korkma yaşamadım. Başka oyunlarda ani bir şey olunca verdiğim tepkiyi veriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.