Deal Extreme Güvenilir mi?

CoffinShaker

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kentucky
Ben bu sitede bir ürün beğendim Türkiye fiyatına baktığımda arasında 150₺'ye yakın fark vardı aklıma takıldı, bu site alışveriş yapmak için güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir.

Yurtdışı alışverişlerinde ek gümrük vergisi var. ( 30 Eurodan sonra )
Ona göre al derim arasındaki fiyat farkı daha fazla olur.

Acaba alırken sipariş no falan istiyorlar mı ve ben giriş yapıp alışveriş yaptığım hesapla bidaha giriş yapamıyorum sıkıntı olur mu
Bende ne sipariş no var ne de takip no sıkıntı çıkar mı ve sipariş vereli 8 gün oldu ne zaman gelir?

Muhakkak gelir diye düşünüyorum ama hesabınızı almaya çalışın. Sıkıntı çıkarsa şikayet edebilmek için o hesaba ihtiyacınız olacak.

Muhakkak gelir diye düşünüyorum ama hesabınızı almaya çalışın. Sıkıntı çıkarsa şikayet edebilmek için o hesaba ihtiyacınız olacak.
Teşekkür ederim
Bu arada alışverişi tamamladığımda kredi kartından aldığım ürünün parasının çekildiği mesajı gelmedi size hep geliyor mu?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim
Bu arada alışverişi tamamladığımda kredi kartından aldığım ürünün parasının çekildiği mesajı gelmedi size hep geliyor mu?
ürün geldi mi memnun musunuz? ne kadar sürede geldi?

Yaklaşık 2 hafta sürdü gelmesi. Ürün çalışıyordu ama işime yaramadı ben de sattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site artık yok hatta yurt dışından dadanan WhatsApp dolancıları bu sitenin veri tabanını kullanıyor olabilir. Zamanında drop shippingin ilklerindendir kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…