Death Stranding çok sıkıcı geldi

Techno34

Decipat
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
1.320
Makaleler
4
Çözümler
1
Merhaba, ben techno34. Death Stranding oyunu gerçekten çok sıkıcı geldi bana inanın dayanmaya şans vermeye çalıştım tam 10 saat oynadım. Oyunun mantığını kavradım, 30-40 tane kargo dağıttım, belki daha fazla. Ama yok arkadaş bu oyun çok sıkıcı. İlk 2 saati şaşkınlıkla geçti çünkü hayatımda oynadığım en ilginç oyundu bana göre ve hala daha öyle, kesinlikle oynadığım en ilginç oyun. Kargo dağıtmak mesele değil ancak dediğim gibi ilk 2-3 saat oyun size tüm hünerlerini sergiliyor. Kv ile tanıştırıyor, bb ile tanışıyoruz. Yeni özellikler, bol diyaloglar yürürken bir yandan çalan müzikler..."aslında bu oyun güzelmiş ha" diyorsun ancak 3 saat sonra yavaş yavaş işler tekrara bağlıyor. Onu götür, buraya git, şunu kiral ağa bağla, adamı ikna et, kayıp parça bul, kargonu temizle, şununla savaş, bunu yok et ve daha fazlası...ve hikaye ilgi çekiciliğini kaybediyor çünkü Amerika'yı tekrar kurmaya çalışıyoruz "iyi de bundan bana ne arkadaşım? Ben kargocuyum" diyor insan ister istemez ama araya sevdiğimiz kadın giriyor. Onun hatrına yapıyoruz tüm bunları. Yetmezmiş gibi bir de kargoyu savunmak durumunda kalıyoruz. Üstelik defalarca. Hideo Kojima bu oyunda bariz bir şekilde fantezilerini denemiş çünkü ortada adam gibi bir oyun yok. Grafikler, detaylar güzel ancak geneli kötü oyunun bunu oynayan anlar. Herkese göre değil biraz daha sakin adamın oynayacağı bir oyun Death Stranding. Unutmadan yazayım; ne oluyorsa artık ilk 2 saat bülbül gibi şakıyan Norman Reedus (Sam Porter Bridgers) 3-4 saat sonra ağzını bıçak açmıyor. Ben pek beğenmedim ve hayal kırıklığına uğradım. Oynayanların görüşlerini bilmek isterim.
 
Ben de 1-2 saat oynayıp direkt sildim. Bütün sinematikleri izledim şans verdim ben de dediğin gibi.
İlk cesedi yakma yerine götürüp geri geldikten sonra sıkıcı geldi bana da hakikaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 1-1.5 saat oynadım. Dediğiniz gibi hikayesi güzel gözüküyor ve gerçekten de ilginç oyun. Ama kargo dağıtmak bana sıkıcı geldi maalesef. Ben sakin ve sabırlı biri değilim. Ama bu oyunu oynayan arkadaşlara da saygım büyük.
 
Yalnız değilmişim. Ara sıra giriyorum ve oyun sarıyor yalan yok ancak biraz oynadıktan sonra yine bir şeyler oluyor ve tekrara bağlıyor bir daha oynamam sanırım.
 

Geri
Yukarı