Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Merhaba bugün Razer DeathAdder Essential faresini satın aldım fakat aygıt yöneticisinde ismini göremiyorum. Çözümünü bilen var mıdır acaba? Saatlerdir arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Merhaba bugün Razer DeathAdder Essential faresini satın aldım fakat aygıt yöneticisinde ismini göremiyorum. Çözümünü bilen var mıdır acaba? Saatlerdir arıyorum.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 İsmi gözükmez diye biliyorum İAC uyumlu fare olarak yazması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 MertTR12 dedi: İsmi gözükmez diye biliyorum iac uyumlu fare olarak yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Fare ve diğer işaret aygıtları yerinde sadece hıd-compliant mouse var. Artı 0 Eksi
MertTR12 dedi: İsmi gözükmez diye biliyorum iac uyumlu fare olarak yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Fare ve diğer işaret aygıtları yerinde sadece hıd-compliant mouse var.