DeathAdder V2 Mini fare arada sırada kesinti yaşatıyor

Quezel

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere Mouse'nin RGB'si falan yanmasına rağmen 30 saniyeliğine(ortalama olarak) hiçbir tuş çalışmıyor. Bu sorun 3 gündür falan böyle devam ediyor önceden böyle bir sorun yoktu. Baktıgım kadarıyla sensörünün ışığı gidiyor sizce mouse bozulmuş mudur?

Edit: Sensör ışığı yanarken de aynı sorun mevcut. Sanırım kabloda temassızlık var.

Edit#2 - başka bir PC'de deneme fırsatım oldu herhangi bir tuhaflık olmadı. Anakartın USB portlarının bozulma ihtimali var mı? Ya da yazılımsal olabilir mi? - güç planından tut aygıt yöneticisine kadar her şeyi denedim - formatla düzeltebilir miyim?

Ve de, mouse bağlantım gittiğinde 5 - 10 saniye içinde tüm usblerin gücü gidiyor ve geri geliyor.

Edit - 3: Galiba sorunu çözdüm, ekran kartı driverini DDU programıyla kaldırıp tekrar yükledim henüz bir hatayla karşılaşmadım bir sorun olursa buraya yazarım.

Güncelleme: Formattan sonra aynı hata mevcut USB portlarında hata olduğunu düşünmüyorum. Hepsi bir anda bozulacak değil ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…