Çözüldü Debian'da Apt komutu hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

439902

Hectopat
sudo apt-get update
Aynı: 1 Index of /mx/repo/antix/bullseye/ bullseye InRelease
Aynı: 2 Index of /debian/ bullseye-updates InRelease
Aynı: 3 Index of /debian/ bullseye InRelease
Aynı: 4 Index of /repository/apt/ stable InRelease
Aynı: 5 Index of /debian bullseye-backports InRelease
Aynı: 6 Debian -- Security Information bullseye-security InRelease
Yoksay:7 Index of /teejee2008/ppa/ubuntu mantic InRelease
Aynı: 8 https://repo.protonvpn.com/debian stable InRelease
Aynı: 9 LibreWolf Software Repository bullseye InRelease
Hata: 10 Index of /teejee2008/ppa/ubuntu mantic Release
404 Not Found [IP: 185.125.190.52 80]
Paket listeleri okunuyor... Bitti
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'protonvpn-stable.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'antix.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'airvpn-stable.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'various.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'debian.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'debian-stable-updates.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'teejee2008-ubuntu-ppa-mantic.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'bullseye-backports.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
E: 'Index of /teejee2008/ppa/ubuntu mantic Release' deposunda Release dosyası yok.
N: Böyle bir depodan güvenli bir şekilde güncelleme yapılamaz, bu nedenle depo devre dışı bırakılmıştır.
N: Depo oluşturma ve kullanıcı yapılandırması hakkında ayrıntılı bilgi için apt-secure(8) rehber sayfasında bulunabilir.

Ekleme: Terminale uykulu uykulu girmeyin arkadaşlar, sudo apt-add-repository -y ppa:teejee2008/ppa bunu girdikten sonra oldu bütün bunlar; oysaki bu, Ubuntu içindi. Bunu devre dışı bıraktım sonra /etc/apt/sources.list.d/ bölümünden sildim ama yine aynı sorun. Geçersiz dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyormuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Çözüm
Çözdüm, sağ ol paylaştığın için.

Yazılım ve Güncellemeler diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum. Oradan ppa silinebiliyor.
Sildim zaten..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…