Decathlon bisikletleri denemek neden yasak?

Öncelikle 18 yaşından küçüksen velin yanında olmadan saydıklarından hiçbirini yapamazsın zaten.

Eğer 18 yaşından büyüksen de oradaki görevlilerin talimatlarını dinleyerek hareket etmen gerekli.

Bisikletin lastiği inik olabilir, elinle bisikletteki basıncı ölçemezsin. Öyle bir insan henüz yaşamıyor, elle dokununca 30 PSI da fazla geliyor ona bakılırsa ama o denediğin bisikletin min. 55 PSI alması gerekiyordur. Görevli de bunu bildiği için seni uyarmıştır. Bilgin olmadan bilgisi olan bir görevliye suç atman mantıklı değil.

Bisikletlerin deneme ürünleri vardır ama topların yoktur. Toplar dokunduğun zaman eskimeye başlarlar ve herkes senin gibi dokunsa topları satamazlar. Bisikletlerde ise birkaç deneme modeli vardır ve onları görevliden izin alarak belli bir bölgede deneyebilirsin.

Sanki mağazaya girip denemek için VIP üyelik almışsın da seni mağazada kısıtlamışlar gibi yazmışsın. Görevliler işini yapmış, sen kuralları bilmediğinden burada yanlış bilgiler yaymışsın. Diğer kişileri de sırası gelince uyarırlar, çalışan sayısı belli. Herkese aynı anda yetişmelerini bekleyemezsin değil mi?

Karşındaki görevli için kaç saatlik yoldan geldiğinin de bir önemi yoktur. Eğer senin için önemliyse daha önceden mağazayı arayıp haber verip seninle bir görevlinin ilgilenmesi için bilgilendirme yapabilirdin. Uzaktan gelen müşterilere karşı bir görevli verip yardımcı olunması sağlanıyor. Tabii sen bunu yapmak yerine kafana eseni yapınca sonradan "kaç saat yol geldik" dersin.
 

Geri
Yukarı