edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 497 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #31 Eagle_Paw dedi: Siparişini bugün verebildim ve şu anda sitede stok gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum.
Eagle_Paw dedi: Siparişini bugün verebildim ve şu anda sitede stok gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 7 Mart 2023 #32 edgawm dedi: Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gürültülü ama aşırı değil hocam bence. Yapacağınız ayara göre değişir. Serinlik için biraz daha gürültülü olmasına razı olunca sonuçlar muazzam.
edgawm dedi: Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gürültülü ama aşırı değil hocam bence. Yapacağınız ayara göre değişir. Serinlik için biraz daha gürültülü olmasına razı olunca sonuçlar muazzam.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.658 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #33 edgawm dedi: Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi. Son düzenleme: 7 Mart 2023
edgawm dedi: Hayırlı olsun ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dedikleri gibi gürültülü mü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi.
T thesnakeee Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #34 Eagle_Paw dedi: Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir hocam? Stok mu kalmadı acaba ellerinde
Eagle_Paw dedi: Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir hocam? Stok mu kalmadı acaba ellerinde
edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 497 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #35 Eagle_Paw dedi: Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bi site açıkcası. 10 kere satın almaya çalış alım işlemi olmasın. Aldıktan sonra da iptal etsinler. Bu siteden alışveriş yaparken 2 kere değil 5 kere düşünmek lazım...
Eagle_Paw dedi: Monster laptoptan geçince sesinin beni etkileyeceğini düşünmüyorum Siparişim iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bi site açıkcası. 10 kere satın almaya çalış alım işlemi olmasın. Aldıktan sonra da iptal etsinler. Bu siteden alışveriş yaparken 2 kere değil 5 kere düşünmek lazım...
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.658 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #36 thesnakeee dedi: Nedeni nedir hocam? Stok mu kalmadı acaba ellerinde Genişletmek için tıkla... Stoklarımızda tükendi diyerek iptal ettiler.
thesnakeee dedi: Nedeni nedir hocam? Stok mu kalmadı acaba ellerinde Genişletmek için tıkla... Stoklarımızda tükendi diyerek iptal ettiler.