Deep Web'i merak etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gizli tarayıcılar ile girebilirsiniz bunlardan en bilineni Tor Browser. Kullanıcının IP'sini gizliyor ve bulunması, takip edilmesi imkansız hale getiriyor. Deep Web zararlarından birisi ise virüsler. Bilgisayarınıza virüs girmemesi kaçınılmaz bir durum. Şu an kullanabildiğimiz internet sadece %10'luk bir kısmını kullanmana izin veriyor. Geri kalan %90'lık kısım, Deep web olarak adlandırılan boyutlardır. Tek bir boyut değil, boyutlar şeklindedir. Katman katman... Belli bir noktadan sonrası için özel cihazlar gerekir. Standart domainler kullanılmaz ".onion" şeklinde sonlanan karışık URL'ler söz konusudur. Girilmesi kolay ve yasak olmayan katmanlardan biridir.
Legal olan bu katmanın %95'i illageldir. Genellikle bilim adamları, katiller, uyuşturucu tüccarları, politik aktivistler, kaçakçılar, sapıklar tarafından kullanılır. İnsan ticareti, acı olmadan saniye içerisinde ölümü gerçekleştiren haplar gibi çeşitli zararlıların rahatça satıldığı gizli bir ortamdır. Tor Browser ya da Hidden Wiki ile giriş yaptığınız kısım yüzeye en yakın kısımdır. Tor seviyesinden derine doğru charter web seviyesi gelir. Sonrasında herkesin giriş yapamadığı "Closed Shell System" olarak adlandırılan kısım gelir karşımıza. Bu noktadan sonra ".clos" URL'leri kullanılır.
Charter web, gizli şirket ve piyasa bilgileri, önceden belirlenmiş milyonluk bahis sonuçları, tank füze savunma sistemi satışları, üst düzey görevlerde bulunan devlet casusları, önemli ses kayıtları, paralı askerler, paralı ordular bu katmanda yer alır. Kısacası girilmesi tehlikeli bir yer olmakla beraber, girilmesi yasak kısımlardan oluşur. Uzak durmanızı öneririm çok istiyorsanız kaotic kullanabilirsiniz.
Çocuk içerikleri normal Web'de bulunmuyor sanırım. Yüksek fiyatlar ile satılıyor. Diye biliyorum.
Çocuk içeriklerini normal Web'de bulunmuyor ancak ücretsiz bir şekilde bulunabiliyor. Yüksel fiyatlar ile satılanlar genelde istek üzerine oluyor.
 
İngilizcen varsa bazı katmanlarına inebilirsin. Şanslıysan eğer birkaç bağlantı bulabilirsin ama iğrenç görseller var. Çocuk p*rnolarından tutta cinayet videolarına kadar. Ama 20 yaşın altındaysan zihnini o görsellere maruz bırakmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

The hidden wikiden bile çocuk p*rnolarına ulaşılabiliyor (ki çok kolay ulaşması sadece tor indirmek ve hidden wikiye tıklamak yeterlidir)
birçok kez dolaştığımı söyliyebilirim the hidden wikide bir sürü linke baktım çoğu girmese bile öyle aman aman abartılacak bir şey yok illaki kanlı şeyler falan varda anlatıldığı kadar gizemli biyermi bilemiyeceğim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı