DeepCool assasin 4S Ryzen 7 7800X3D için yeterli mi?

Hocam biliyorum da teknoloji şans işi diyorlar ya bende şanş yüksek olup da dökülürse

Biliyorum hocam da teknoloji şans işi diyorlar
Teknoloji şans işi evet ama bu kadar korkarsan sistem toplamaman lazım. Şansızsan güç kaynağı tık diye tüm sistemi bozabilir. Kalitesiz sıvı soğutma almadığın sürece bir şey olmaz.

Arctic freezer 34, 36, liquid freezer iii 280 kullandım. O kadar memnunum ki. Fiyatı iyi performansı en iyi mükemmel bir marka. 12k param olsa rog ryujin almam gene arctic alırım.

Arctic freezer 34, 36, liquid freezer iii 280 kullandım. O kadar memnunum ki. Fiyatı iyi performansı en iyi mükemmel bir marka. 12k param olsa rog ryujin almam gene arctic alırım.
Bu arada kafandaki soru işaretini de siliyim. 240mm sıvı soğutucu ama çok kaliteli ve performanslı. 7800x3d için fazlasıyla yeterli. Lianli galahad lite 360 aldı arkadaşım. Occt extrem 73 derece anca oluyo. Aşırı overkill. O yüzden attığım modeli alıp geçebilirsiniz. O modelle de maximum 78 derece görürsünüz tam yükte.

Arctic Freezer 34, 36, Liquid Freezer III 280 kullandım. O kadar memnunum ki. Fiyatı iyi performansı en iyi mükemmel bir marka. 12K param olsa ROG Ryujin almam gene Arctic alırım.

Bu arada kafandaki soru işaretini de sileyim. 240mm sıvı soğutucu ama çok kaliteli ve performanslı. 7800x3D için fazlasıyla yeterli. Lian Li galahad Lite 360 aldı arkadaşım. OCCT extrem 73 derece anca oluyor. Aşırı overkill. O yüzden attığım modeli alıp geçebilirsiniz. O modelle de maximum 78 derece görürsünüz tam yükte.

Hocam Eyvallah alırsam Arctic 420mm alacağım çok teşekkür ederim Liquid 3 olur herhalde

Hocam Eyvallah alırsam Arctic 420mm alacağım çok teşekkür ederim Liquid 3 olur herhalde
Kasan ile uyumluluğunu kontrol et. Arctic'in radyatör kalınlığı normalden daha kalın.

Saçmalama niye 420mm alcan ? 7800x3d maximum 78 watt çekiyor. 240mm fazlasıyla yeter. Ben 9800x3d kullanıyorum ve 280mm modeli yetiyor öyle düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı