Defalarca bakıp tanımayan kızın amacı nedir?

WSTRONG

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün öncesine kadar sarışın mavi gözlü bir kız gördüm, etütte ders calisirken kafami kaldirdigimda bana baktigini fark ettim. Fazla bakmadan derse geri döndüm soraki günler kantinde, yolda, sınıfta defalarca gördüm ve bana bakışlarını fark ettim tabii ben de ona bakıyordum. Bu süreç içinde ben özgüveni olmayan biriyim arkadaşlarımın yakışıklısın çok tatlısın laflarını duydum. Bu sene sayamayacağım kadar ama inanmıyor gibiyim bilmiyorum bazı yaşadığım olaylardan dolayı kendimi öyle bulmuyorum, kızın arkadaşını tanıyordum o bakıştığım arkadaşa yazmış o kadar bakışmaya rağmen beni hatırlamadığını söylemiş. Bu öz güvenimi 0'ın altına indirdi ve artık kafamı kaldırıp hiçbir kızın yüzüne bakmama kararı aldım çok üzüldüm. Bu olay birkaç gün önce yaşanmış olmasına rağmen halen mutsuzum. Bakışma derken de kızın bana olan herbakışından sonra ona bakmaya başlıyordum defalarca oldu böyle. Bir kızı gözleriylen taciz etcekte biri değilim belki birisine benzetmistir diye de dusundum ama oyle olsa bile gelip sorabilirdi bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dersine çalış kral boşver kızı. Orada sana bakan kızlara restini çek ama ha. Ders çalışmaya geliyorsun oraya okul falan olsa neyse de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı