Defender uTorrent'te virüs buluyor

snowshade35

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2016
Mesajlar
151
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
uTorrent indirip bilgisayara kuracaktım fakat Windows Defender virüs bulduğuna dair bir bildirim verdi. "bundleuninstaller" diye bir virüs. Üstelik kendi sitesinden indirirken de aynı virüs bildirisi verdi. Ben nasıl virüssüz uTorrent yükleyeceğim?
 
Torrent ile başka ne yapılıyor? Ben hayatım boyunca oyun için kullandım. Ayrıca "tek amacı" yazmışım da benim haberim yok galiba.

"Adı üstünde Torrent. Program amacı korsan" Bunu sen yazmadıysan problem yok tabii ki :)
Açıklar mısın?
Detayları hakkında bilgim yok. Sadece yasal olup olmaması indireceğin içeriğe bağlı.
 
Açıklar mısın?
Hocam Torrent sadece bir oyun için değil çeşitli programlar için kullanıma uygundur. Aynı IDM gibi. IDM üzerinden korsan oyun ya da uygulama/program yüklemesi yapabiliyorsun. Yani adamın belki Torrent kullanım amacı farklı bir program/uygulama yüklemektir. Sorulan soruların konuyla fazla alakası olduğunu düşünmüyorum.
 
Hocam Torrent sadece bir oyun için değil çeşitli programlar için kullanıma uygundur. Aynı IDM gibi. IDM üzerinden korsan oyun ya da uygulama/program yüklemesi yapabiliyorsun. Yani adamın belki Torrent kullanım amacı farklı bir program, uygulama yüklemektir. Sorulan soruların konuyla fazla alakası olduğunu düşünmüyorum.
İnsan gibi açıklama yaparak, bilmediğim bir konu hakkında beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı