Defender'ın verdiği güvenlik hatası nedir?

Hocam interneti kapatıp kaldırmayı deneyin Microsoft hesabı ile oturum açılmış görünüyor interneti kapatıp yerel hesaba geçmeyi deneyin eğer siz yapmadıysanız bu işlemi cihazı sizden başka kullanan biri varsa oda oturum açmış olabilir.

Bu yöntemi bir gözden geçirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aynen hesap benim değil yakınımın bir ara hesabını girmiş nasıl olduysa google hesabı outlook la aynı e posta sanırım, win 10 da aynıdır sanırım videodaki uygulama

Hocam videoyu anladım fakat hesabı ve verileri sil dediğimde, format gibi tüm her şeyi mi silecek yoksa o hesaba ait verileri mi silecek acaba.

Hesap ile ilgili ne varsa siz yine de harici bir disk E veya D ye yedek alın.

Hocam videoyu anladım fakat hesabı ve verileri sil dediğimde, format gibi tüm her şeyi mi silecek yoksa o hesaba ait verileri mi silecek acaba.

Format değil tam açıklamak gerekirse şöyle diyelim Microsoft ürünlerinde oturum açık bir şekilde çalışabilir örneğin mesela hesap açık iken OneDrive otomatik yedekleme yapabilir o hesaba.

Son düzenleme:
Hesap ile ilgili ne varsa siz yine de harici bir disk E veya D ye yedek alın.

Format değil tam açıklamak gerekirse şöyle diyelim Microsoft ürünlerinde oturum açık bir şekilde çalışabilir örneğin mesela hesap açık iken OneDrive otomatik yedekleme yapabilir o hesaba.
yerel hesap açıp, yeni bir oturum açtım ama verilerim kayboluyor, yönetici hesabı başka bir hesap yapsam olur ama onun da yolunu bulamadım fakat;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu videoları buldum henüz denemedim, kurtulmak istiyorum artık kendi hesabım olmayan bir hesabın bilgisayarda yöneticisi olmasından, başka bir konu da açabilirim hocam seni de epey yordum kusura bakma.

Yüklü uygulamalarınız oyunlarınız silinmez merak etmeyin.

Yerel hesap açıp, yeni bir oturum açtım ama verilerim kayboluyor, yönetici hesabı başka bir hesap yapsam olur ama onun da yolunu bulamadım fakat;

bu videoları buldum henüz denemedim, kurtulmak istiyorum artık kendi hesabım olmayan bir hesabın bilgisayarda yöneticisi olmasından, başka bir konu da açabilirim hocam seni de epey yordum kusura bakma.

Estafurullah hocam ne yorgunluğu size tavsiyem olmuyorsa yedeklerinizi alıp tertemiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Yüklü uygulamalarınız oyunlarınız silinmez merak etmeyin.

Estafurullah hocam ne yorgunluğu size tavsiyem olmuyorsa yedeklerinizi alıp tertemiz bir kurulum yapmanızı öneririm.
kurulumu düşünmüyorum da videodaki işlemler güvenilir mi acaba tavsiye eder misiniz, mail dediğim gibi yakının en olmadı şifreyi de isteyebilirim artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı