Definasyonda beslenme nasıl yapılmalı?

Fear69

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Radeon Rx 580
İşlemci: İ3-9100F
Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0
SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB
RAM: 16GB
Boy 178
Kilo 79-80 (emin değilim aç karnına hiç ölçülmedim).

Sorular;
1-) Günlük almam gereken kalori miktari ne kadar?
2-) Ne kadar pişmiş pirinç yemem lazım? (Karbonhidrat)
3-) Ne kadar haşlanmış tavuk göğsü yemem lazım? (Protein)
4-) Geriye kalan yağı nasıl alabilirim? (Yağ)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalori açığını deneme yanılmayla bulman lazım. Referans değer olarak 2000 kaloriden başlayabilirsin. Bunun 150gr'ı protein, 50gr'ı yağ, kalanı da karbonhidrat olsun. 2 hafta tartıyı kontrol et. Eğer istediğin hızda kilo vermiyorsan biraz daha düşür kaloriyi. Gün içinde de çok aç hissediyorsan ve idman yapacak halin kalmıyorsa biraz daha arttır.

Kalori açığını deneme yanılmayla bulman lazım. Referans değer olarak 2000 kaloriden başlayabilirsin. Bunun 150Gr'ı protein, 50Gr'ı yağ, kalanı da karbonhidrat olsun. 2 hafta tartıyı kontrol et. Eğer istediğin hızda kilo vermiyorsan biraz daha düşür kaloriyi. Gün içinde de çok aç hissediyorsan ve idman yapacak halin kalmıyorsa biraz daha arttır.

Hocam 234 gr karbonhidrat almam lazım bunu nasıl alabilirim kaç gr pişmiş pirinç yemem lazım?

900 gram pişmiş pirinç mi yiyeceğim?

Hocam 234 gr karbonhidrat almam lazım bunu nasıl alabilirim kaç gr pişmiş pirinç yemem lazım?

900 gram pişmiş pirinç mi yiyeceğim?
Pişmiş olarak hesaplanmıyor çiğ olarak tartmalısın her şeyi. Fat Secret uygulamasını kullanabilirsin kalorini takip etmek istiyorsan.
Not: Yarışmaya hazırlanmıyorsan kalori saymak saçma bence

Pişmiş olarak hesaplanmıyor çiğ olarak tartmalısın her şeyi. Fat secret uygulamasını kullanabilirsin kalorini takip etmek istiyorsan.
Not: Yarışmaya hazırlanmıyorsan kalori saymak saçma bence.

Hocam çiğ olarak ölçtüğüm zaman tencerede ne kadar pirinç olması lazım 200 gr karbonhidrat için?

260 gr baldo pirinç 200 gr karb ediyor hocam.

Hocam bugün.
4 yumurta.
1 yemek kaşık zeytin yağı.
100 gr pişmiş yeşil mercimek

50 gr pirinçunu
150 gr haşlanmış göğüs.

150 gr pişmiş pirinç.
200 gr haşlanmış göğüs yedim.

200 gr daha pişmiş pirinç yesem karbonhidratı tamamlıyor muyum?

Hocam bugün.
4 yumurta.
1 yemek kaşık zeytin yağı.
100 gr pişmiş yeşil mercimek.

50 gr pirinçunu.
150 gr haşlanmış göğüs.

150 gr pişmiş pirinç.
200 gr haşlanmış göğüs yedim.

200 gr daha pişmiş pirinç yesem karbonhidratı tamamlıyor muyum?

Pişmiş olarak tarttıgın için bilemeyiz suyla piştiği için gramajı artıyor çiğ olarak tartman gerekiyor tavuğuda aynı şekilde.

Pişmiş olarak tarttıgın için bilemeyiz suyla piştiği için gramajı artıyor çiğ olarak tartman gerekiyor tavuğuda aynı şekilde.

Hocam daha bir tencere pilav duruyor boşamı gidecek şimdi o

Hocam bu günü kurtarmak için kaç gr pişmiş pirinç yemeliyim sence? Su anda 150gr yedim hacim 2.5 kat artmış olarak saysak?

Hocam daha bir tencere pilav duruyor boşamı gidecek şimdi o

Hocam bu günü kurtarmak için kaç gr pişmiş pirinç yemeliyim sence? Su anda 150gr yedim hacim 2.5 kat artmış olarak saysak?

Kilonuz kaç yağ oranınız kaç bugün ki pilav boşa gitmesin yiyin ziyan olmasın. Kalori açığı olayını güzelce araştırın YouTube'dan video izleyip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı