Definasyonda dışarıda yenilebilecek şeyler

BartuP

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Meslek lisesi son sınıf öğrencisi olduğum için staj yapıyorum. Staj yaptığım yer öğlen yemek yemem için bana yemek kartı veriyor. AVM'lerde yiyebileceğim en az yağlı bol proteinli ve ortalama kalorili yemek ne vardır? AVM'de şu restaurantlar var
McDonald's - KFC - Popeyes - BK - Tavuk dünyası - Green Salads - Pidem - HD - Dürümle - Sbarro - Arbys - Kayseri Mutfağı

Hepsi ortalama aynı mantıkla yemek üretiyor. Fast food tüketmek yerine ilk tercihim Green Salads olurdu. En azından salatası ve tavuğu makarnası var.
Tavuk dünyası da olur.
Kayseri mutfağı evde aradığın lezzete yakın olur. Tabii menüye bakmak lazım. Diyet amaçlı yemekleri varsa seçilebilir. Yoksa hepsi kazanda bol yağın içinde pişen yemekler oluyor ve yenmez.
En mantıklısı Green S.

Hepsi ortalama aynı mantıkla yemek üretiyor. Fast food tüketmek yerine ilk tercihim Green Salads olurdu. En azından salatası ve tavuğu makarnası var.
Tavuk dünyası da olur.
Kayseri mutfağı evde aradığın lezzete yakın olur. Tabii menüye bakmak lazım. Diyet amaçlı yemekleri varsa seçilebilir. Yoksa hepsi kazanda bol yağın içinde pişen yemekler oluyor ve yenmez.
En mantıklısı Green S.

Genelde tavuk dünyası yiyorum zaten. Fakat bir tabağı 1400-1600 kaloriyi buluyor. Benim kalori açığı için günde 1200 yemem gerekiyor.

Genelde tavuk dünyası yiyorum zaten. Fakat bir tabağı 1400-1600 kaloriyi buluyor. Benim kalori açığı için günde 1200 yemem gerekiyor.

Tabağı tam bitirmeyebilirsin. Özel olarak makardan kısıp salatanın çok olmasını ya da makarna hiç koydurmayıp tavuk ve salata şeklinde alabilirsin.
Green Salads bu konuda daha geniş menü hacmine sahip. Tabii fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Elinde bu seçenekler varken o koleriye dikkat etmen zor. Tam boy menü almak yerine özel seçim menü alman gerekecektir ya da siparişi alan kasa ile görüş az kalorili menü neler var sor. Bazı menü şekillerini yazmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı