Değersiz hissetmek

W4rlock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC

İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X

RAM: 32GB (2x16)

ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5

SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD

GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
Benim şimdiye kadar rahat hissedebildiğim el üstünde bir an durabildiğim bir anım bile olduğunu sanmıyorum. Kimsenin beni düşünmediğini biliyorum sevgilim dediğim insanın bile bana ağır laflar söyledi ve ben de kaldıramadım ayrıldım. Bunu hep yapıyordu ve katlanamıyordum artık zaten beni sevdiğini anca lafta söylediğini biliyordum ve en kötüsü de şu. Ayrıldıktan bir gün sonra benim doğum günümdü. 2 kişi ve ailem hariç kimse kutlamadı 18.yaş günümü "o" bile demek ki ben değerli olamazmışım. İnsanların ve kalbimi verdiğim kişinin "iyi ki doğdun" demesine, bu iki kelime için bile bir değerim yokmuş. Evlat olsam başka ana baba beni kabul etmezdi eldivenle sevilirdim, ufacık bir saygıyı hak etmezmişim. İnsanların sıkıntılarını omuzlanırdım kimse benim yükümü omuzlanmazmış, kimse bana kalbinde ufacık bir yer bile ayırmazmış.

@Zeki Fırıldak hiç akademik açıdan tavsiye vermiyorsun olarak diyosan biraz haklısın. Ama akademik başarının ekmeğini 25-30'a kadar kolay kolay yiyemez. Uzun vadeli tavsiye olabilir. Diğer yandan da bakiyosun seni umursamamayan saçma sapan birinin dediği bir kaç laf için kendini değersiz hissediyorsun. Ondan diyorum cidden kendini tam gelistirse umursamaz bile böyle birini.

Spora gitmek evet seni geliştirir iyi hissettirir güven verir sosyal açıdan gelişirsin biliyorum hocam ama sorun orada değil zaten şu an spora gitme gibi bir şansım yok şu an üniversite kazanmaya bakıyorum fakat şöyle bir durum var spor her şeyi düzeltmez zaten 2 3 kişi hakkında kötü konuşup takan birisi 30una kadar kafayı yer ama arkanızda kimse yoksa, tek başınızaysanız ve sizi kötüleyen bir sürü insan varsa bunun psikolojisini ne Cbum'ın vücudu ne de Harvard Üniversitesi düzeltir tek çare gelecekte size saygı gösteren sizi seven insanlar bulmak ve geçmişi unutmak yoksa ölene kadar böyle olursun.

@W4rlock fazla umutsuz düşünüyosun. Gerçekçi konuşalım senin yaşadığın olayın ana sebebi kızın yerini çok hızlı doldurabilmesi. Cidden iyi fizik yaptığını düşününce kızın yerine saniyesinde birini koyabiliyorsun ve bu kızların daha çok hoşuna gidiyor. Diyo ki mesela o kadar alternatifi varken beni seçti. Sana daha iyi daha tatlı ve feminen davraniyo.

Merkez sebep aptal bir kız değil kadınlar hep aynıdır bilirsin daha iyisi gelince ona yönelim gösterirler. Bu olay sadece içimdekinin patlamasına sebep oldu iyi bir fizik sahibi olsam bile yine aynı muhabbete dönerdi eminim kızlar ilk başlarda fiziğe tipe bakar ilerleyen zamanlarda içini gördükçe giderle.

Muhtemelen dönmezdi dönse bile bir günde yerini doldurabilecegin için takmazdin. Ondan diyorum gyme git diye. Çok daha rahat olursun kızlar tarafından sevilen bir tipin olduğunda.

Muhtemelen dönmezdi dönse bile bir günde yerini doldurabilecegin için takmazdin. Ondan diyorum gyme git diye. Çok daha rahat olursun kızlar tarafından sevilen bir tipin olduğunda.

Anlıyorum hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…