Değişik huylarınız var mı?

Birisinin bilgisayarıma dokunmasını pek sevmiyorum mesela dokunduğunda ise neresine ne biçimde dokundun diye birçok kez sorarım içim rahatlayana kadar.
Titizlikten dolayı mi acaba baska bir şeyden mi ya da sadece bilgisayar için mi bu?

Titizlikten dolayı mi acaba baska bir şeyden mi ya da sadece bilgisayar için mi bu?

Genelde sevdiğim ve değer verdiğim şeyler için geçerli fakat normal bir nesne içinde geçerli olabiliyor. Titizlikten kaynaklanıyor ağırlık olarak ama bu da huy haline geldi.

Genelde sevdiğim ve değer verdiğim şeyler için geçerli fakat normal bir nesne içinde geçerli olabiliyor. Titizlikten kaynaklanıyor ağırlık olarak ama bu da huy haline geldi.
Hoşgeldin okb bebek değişik obsesyonlar bunlar ben de de var bilirim

Bu çok berbat bir huy bu arada elimde olsa bu huyumu silmek isterim hafızamdan.
Elimizde olsa neleri neleri silmek isterdikte ohooo... Bazı yaşantılar da böyle obsesyonlara sebebiyet verebiliyor, bir tur rahatlama takıntısı, gerçekten büyük sorunlar olduğunda tedavi olmak şart..

Elimizde olsa neleri neleri silmek isterdikte ohooo... Bazı yaşantılar da böyle obsesyonlara sebebiyet verebiliyor, bir tur rahatlama takıntısı, gerçekten büyük sorunlar olduğunda tedavi olmak şart.

Haklısınız dediklerinizde. Bu beni çok rahatsız ediyor bir bilseniz var ya

Haklısınız dediklerinizde. Bu beni çok rahatsız ediyor bir bilseniz var ya
Bir yardım almayı deneyebilirsiniz bunlar böyle bir obsesyon gider başka gelir, günlük yaşamı bozacak kadar takıntılar oluyorsa bu gerekiyor bir çok insan bu durumlarını kabul etmeyip tedavi almayı reddediyor ama bazen gerekiyor

Ben de tedavi almayı reddedenlerdenim sanırım pek hoşnut olmuyorum bu tarz konularda yardım almayı ve psikoloğa başvurmayı.

Ben de tedavi almayı reddedenlerdenim sanırım pek hoşnut olmuyorum bu tarz konularda yardım almayı ve psikoloğa başvurmayı.
Umarım işin içinden çıkılmaz noktalara gitmez, kendi kendine hallolması zor seyler en azından neler yaparak bunların üstesinden gelinir bilmiyorum ama başka aktiviteler başka hobiler bu takıntıları Unutmayı sağlayan yeni bir şeyler denemek olabilir

Umarım. Dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim dedikleriniz ve tavsiyeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…