Değişik huylarınız var mı?

Oyun oynarken çok sinirleniyorum hemde gerkesiz şekilde bugün pes oynarken karşı taraf gol sevinci yapti diye kafayı yedim elim kanayana kadar koltuğu yumrukladim
Bu bir huy değil. Öfke kontrol problemi. Profesyonel destek alabilirsin.

Ayrıca, değişik huylarım yok.

Var obsesiflik var, öksürtme dediğin boğazımda bir şey varmış gibi öksürüyorum yok aslında tik gibi ama kurtulacağım bundanda inşallah

Bu tarz oyunlar herkesi sinir eder ben yoldan çevirsem 20tane çocuk gün boyu pes oynatsam ekranı kırar bu oyunlar öfke problemi çıkartıyor zaten mesela adam bana FIFA'da 20gol attı nasıl sinirlenme.

Babamın 2023'te aldığı monitöre deodorant spreyi attım monitör gg bende gg.

Bu tarz oyunlar herkesi sinir eder ben yoldan çevirsem 20tane çocuk gün boyu pes oynatsam ekranı kırar bu oyunlar öfke problemi çıkartıyor zaten mesela adam bana FIFA'da 20gol attı nasıl sinirlenme.
Birisi bana 20 atsa sinirlenmem ancak oyunu silerim.

Bu arada eskiden oyunlara çok sinirlenirdim. 4 yıl önce falan eski laptopumun ekranını 1.6 oynarken 4-5 defa yumruklayarak kırmıştım. O günden beridir oyunlarda kendimi frenliyorum. Artık sinirlenmiyorum bile.

Ayrıca, değişik huylarım yok.
Desteklik bişey yok bence bazen insanın zoruna gidiyor o kadar uğraştıktan sonra karşı tarafın toxiclemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…