Değişik huylarınız var mı?

819574

Femtopat
Makaleler
2
Bazen hayallere fazla dalıp senaryoyu kaçırıp mimiklerime yansıtıyorum siz de de oluyor mu?
Ya da izlendigimi hissedip ona göre bazen tavır alıyorum tabii şizofren değilim sadece öyle bazen his.
Ayrıca yatmadan tül perde bir şeyler yamuksa aşırı sinirimi bozuyor.
Bazen öksürmem yoksa bile zorla öksürtuyom kendimi 😛😛
Sizin ne garip huylarınız var 🧟

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken çok sinirleniyorum hemde gerkesiz şekilde bugün pes oynarken karşı taraf gol sevinci yapti diye kafayı yedim elim kanayana kadar koltuğu yumrukladim
Oyunu silmeni tavsiye ederim. Yıllar evvel benim de aynı şekilde sinir sorunum vardı bir gün oynadığım oyunu bir anda sildim ve rahatladım. O gün bugündür oyunlarda sinirlenmem.

Oyunu silmeni tavsiye ederim. Yıllar evvel benim de aynı şekilde sinir sorunum vardı bir gün oynadığım oyunu bir anda sildim ve rahatladım. O gün bugündür oyunlarda sinirlenmem.
Çok kökten bi çözüm :D Ama en çok oynadığım oyunun olmamasına bu kadar hızlı alisamam

Oyun oynarken çok sinirleniyorum hem de gerkesiz şekilde bugün pes oynarken karşı taraf gol sevinci yapti diye kafayı yedim elim kanayana kadar koltuğu yumrukladim.

Arkadaşla aynı şeyi uygulamıştım, rakibin iyi niyetle yaptığı hareketlere bile aşırı sinirleniyordum. Kazandığım elde bile rakip hafif toksik oynadıysa yine aşırı şekilde sinir oluyordum. En iyisi Online oyun oynamamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı