Değişik huylarınız var mı?

Haklısınız dediklerinizde. Bu beni çok rahatsız ediyor bir bilseniz var ya :D
Bir yardım almayı deneyebilirsiniz bunlar böyle bir obsesyon gider başka gelir, günlük yaşamı bozacak kadar takıntılar oluyorsa bu gerekiyor bir çok insan bu durumlarını kabul etmeyip tedavi almayı reddediyor ama bazen gerekiyor

Bir yardım almayı deneyebilirsiniz bunlar böyle bir obsesyon gider başka gelir, günlük yaşamı bozacak kadar takıntılar oluyorsa bu gerekiyor birçok insan bu durumlarını kabul etmeyip tedavi almayı reddediyor ama bazen gerekiyor

Ben de tedavi almayı reddedenlerdenim sanırım :D pek hoşnut olmuyorum bu tarz konularda yardım almayı ve psikoloğa başvurmayı.

Ben de tedavi almayı reddedenlerdenim sanırım :D pek hoşnut olmuyorum bu tarz konularda yardım almayı ve psikoloğa başvurmayı.
Umarım işin içinden çıkılmaz noktalara gitmez, kendi kendine hallolması zor seyler en azından neler yaparak bunların üstesinden gelinir bilmiyorum ama başka aktiviteler başka hobiler bu takıntıları Unutmayı sağlayan yeni bir şeyler denemek olabilir

Umarım işin içinden çıkılmaz noktalara gitmez, kendi kendine hallolması zor seyler en azından neler yaparak bunların üstesinden gelinir bilmiyorum ama başka aktiviteler başka hobiler bu takıntıları Unutmayı sağlayan yeni bir şeyler denemek olabilir

Umarım. Dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim dedikleriniz ve tavsiyeniz için. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı