Değişik huylarınız var mı?

Spor salonuna gidince özgüvenin artıyor mesela kendine olan.
Böyle yöntemlerle geliştirilebilir ama dediğiniz gibi altta yatan büyük bir problem vardır aile hayat maddiyat vs.
Spor salonu ne alaka anlamadim cidden

Hocam kaslanınca özgüveniniz artıyor ister inanın ister inanmayın ama :D ortamda ki size verilen saygı da artıyor.
Hocam biraz garipseyecksiniz ama bence body building kadar saçmalık bir şey yok ne insanların gözünde cekiciliginiz artıyor hatta gereksiz iri olduğun için daha kötü duruyor ne de sağlık açısından bi faydası var tam tersine sağlığına zararlı sırf şov

Bazen hayallere fazla dalıp senaryoyu kaçırıp mimiklerime yansıtıyorum siz de de oluyor mu?
Ya da izlendigimi hissedip ona göre bazen tavır alıyorum tabii şizofren değilim sadece öyle bazen his.
Ayrıca yatmadan tül perde bir şeyler yamuksa aşırı sinirimi bozuyor.
Bazen öksürmem yoksa bile zorla öksürtuyom kendimi 😛😛
Sizin ne garip huylarınız var 🧟
İzlenme hissi bende de var sanki fbi ajanlari beni izliyormuş gibi "oh yea man come on madafaka" tarzı replikler kuruyorum evde tek başımayken

Hocam biraz garipseyecksiniz ama bence body building kadar saçmalık bir şey yok ne insanların gözünde cekiciliginiz artıyor hatta gereksiz iri olduğun için daha kötü duruyor ne de sağlık açısından bi faydası var tam tersine sağlığına zararlı sırf şov.
Belli ki bilgisizsiniz ve kendinizce bir şeyler uydurmuşsunuz. Birincisi vücut geliştirmek çok sağlıklıdır.

Ayrıca vücut geliştirmek sadece kas geliştirmeye yaramaz; Disiplininizi geliştirir, özgüveninizi arttırır, vücudunuzdan nefret etmemenizi sağlar, sürekli daha iyi olma isteği sağlar, sağlıklı beslenmenizi sağlar, yaşlılıkta çok işinize yarar.

Oturduğun koltuktan kalkmaya üşendiğin için yapanları kıskandın ve böyle yazdın değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı