Hocam biraz garipseyecksiniz ama bence body Building kadar saçmalık bir şey yok ne insanların gözünde cekiciliginiz artıyor hatta gereksiz iri olduğun için daha kötü duruyor ne de sağlık açısından bir faydası var tam tersine sağlığına zararlı sırf şov.
Hocam bende spor yapıyorum salona gidip ama iğne gibi basmıyorum öyle dana gibi de olmuyorum ne kreatin kullanıyorum ne de tren tarzı iğneler sadece protein tozu
Ve bunu sağlığım için yapıyorum günlük hayatta veya ileride yapacağım işler beni daha az yoracak ve daha rahat yapabileceğim açıkça diğerleri gibi gösteriş için yapmıyorum.
Ama bunun kattığı bir öz güven var o konuda yalan yok bir ortamda kaslı durunca sana saygı duyuluyor ne kadar inanıp inanmamak sana kalmış
Öyle çok kas yapmaya insan vücudu elverişli değil zaten onlar doğal değil.
Belli ki bilgisizsiniz ve kendinizce bir şeyler uydurmuşsunuz. Birincisi vücut geliştirmek çok sağlıklıdır.
Ayrıca vücut geliştirmek sadece kas geliştirmeye yaramaz; disiplininizi geliştirir, özgüveninizi arttırır, vücudunuzdan nefret etmemenizi sağlar, sürekli daha iyi olma isteği sağlar, sağlıklı beslenmenizi sağlar, yaşlılıkta çok işinize yarar.
Oturduğun koltuktan kalkmaya üşendiğin için yapanları kıskandın ve böyle yazdın değil mi?
Hocam öyle demezsek arkadaşa daha iyi olur çok kırıcı yaklaştınız.