Yok ondan değil ironi değilse ciddi işe yani gerçekten devletin fbi'nın kendisini izlediğinize inanıyorsa diye belki jdjdjdnmfKral sende adamı ruh hastası yaptın 2 dkda![]()
Yok ondan değil ironi değilse ciddi işe yani gerçekten devletin fbi'nın kendisini izlediğinize inanıyorsa diye belki jdjdjdnmfKral sende adamı ruh hastası yaptın 2 dkda![]()
@Zipik Farkında isen gayet fit ve sağlıklı bir vücudum var, sağlığımı olumsuz etkilemiyor aksine daha iyiyim.
Teşekkür ederim.Aşık oldum
Ne kadar sürede yaptınız kreatin vs takviye aldınız mı?
Teşekkür ederim.
2 yılda yaptım, ara ara kreatin takviyesi aldım. Belli bir süredir de Omega 3 ve D3 takviyesi almaktayım. Yalnız profilimde en yeni fotoğraflarım yoktu, birazdan yüklerim, yüklediğimde size beğeni atarım.
Emin ol birkaç yıl spor yap dana olmak istemeyeceksin. Ama umarım istediğin fiziğe ulaşırsın.Tabii ki hocam bekliyorum benim başlayalı 1ay oldu bakalım ne zaman dana oluruz![]()
![]()
![]()
Emin ol birkaç yıl spor yap dana olmak istemeyeceksin. Ama umarım istediğin fiziğe ulaşırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.