Değişim için önerilen AOC 24G4HA monitör nasıldır?

umit00

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, AOC 24G4X monitörü kronik ekran sorunu için garantiye yolladım.
Değişim için 24G4HA / AOC 24G4HA 23.8' 0.5 MS FULL HD PİVOT IPS 200 HZ modeli önerildi. Bu modele ait çok bir inceleme göremedim.
Fazla bir kronik sorunu yoksa tekrar yeni bir monitör aramakla uğraşmadan kabul edeceğim.

Önerdikleri modeli kabul etmediğim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz?

Selamlar, AOC 24G4X monitörü kronik ekran sorunu için garantiye yolladım.
Değişim için 24G4HA / AOC 24G4HA 23.8' 0.5 MS FULL HD PİVOT IPS 200 HZ modeli önerildi. Bu modele ait çok bir inceleme göremedim.
Fazla bir kronik sorunu yoksa tekrar yeni bir monitör aramakla uğraşmadan kabul edeceğim.

Önerdikleri modeli kabul etmediğim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz?
Hiçbir incelemesi yok. Başka monitör önermiyorlar mı?

Teşekkürler, değişimi onayladım.
bende sizinle aynı durumdayım, değişimi onaylamak zorunda bırakıldık gibi bir durum söz konusu oldu aslında. bir de şöyle bir absürtlük var, gönderecekleri yeni monitör için sıfırdan garanti başlatmak yerine eski monitörün garanti süresince geçerli garanti sunuyorlar. yani eski monitörün 3 ay garantisi kaldıysa gönderecekleri yeni monitöre de 3 ay garanti veriyorlar, görüşüp anladığım kadarıyla. yeni monitörü de gelince görüp kullanıp değerlendireceğiz artık.

Sanırım herkese aynı monitör öneriliyor bana da aynısını önerdiler inceleme vs göremedim ama kabul ettim kötü olacağını düşünmüyorum hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı