Merhabalar,
Geçtiğimiz yıl SteelSeries RIVAL300S + Pad ürünü Hepsiburada üzerindeki Net*** satıcısından 150TL civarında satın aldım.
Arızalandığı için değişim veya onarım talebiyle ürünü doğrudan Net*** satıcısına gönderdim.
Onlar da distribütöre yönlendirmişler.
Net*** ile yaptığım görüşmede "Henüz yanıt gelmedi, son iş gününe kadar yanıt gelmezse bizi arayın, direkt iade talebinizi başlatırız. Genelde son güne kadar bekletiyorlar." Dedi.
Arkadaşlar şu anda aldığım fare malum sebeplerden 400TL bandına, sadece padi bile 100TL olmuş durumda. Hal böyleyken kesinlikle iade istemiyorum. Net*** satıcısı ise "Bizde stok yoksa maalesef direkt iade yapıyoruz" dedi.
Önceden G2 stokta kalmadığı için LG G3, Galaxy S4 stokta kalmadığı için de S5 verilmişti bana. Yine bu gibi bir durum söz konusu değil mi?
Paramızın gün be gün değer kaybettiği şu günlerde 'iade' seçeneği tüketici hakkının korunmasından ziyade tüketiciyi çok daha büyük zarara sokmak değil midir?
Geçtiğimiz yıl pad + mouse alıyorken şu anda aynı paraya sadece mousepadi alabiliyorum.
Bunun bir koltuk olduğunu düşünür müsünüz? 4.000TL ödeyip aldığım koltuğun muadili şu anda 9.000TL olmuş durumda. Koltuğun başına bir şey gelirse ne halt edeceğim tam olarak?
Dolarla mı maaş alıyorsun...
Ne hale geldik
Yapmam gereken bir şey var mıdır? Yönlendirebilir misiniz beni?