Smmmhunter
Megapat
ROG'u kullandığımdan sorun çıkartmayacağını düşünüyorum. Ama Aorus'ta da X870E çipset var. Seçim size kalmış. Ama RAM'leri değişin.
İki tane CPU kablosu takacaksınız. AMD'de 6000MHz en sağlıklısı. Yüksek MHz'de sapıtıyor.Sanırım seçimimi chipset olarak aorustan yana kullanıcam peki tamleri 6000 mhz olarak mı almalıyım ben almışken tam olsun diye diğerlerine nazaran daha uygun olduğu için rami en yüksek mhz de almıştım
He hocam birde anakarttaki en altta 8 pin ekstra güç girişi var psumdan hangi kabloyu oraya takmalıyım ?
hocam ama benim yazmış olduğum ramde o mhz değerinden daha düşük kullanamazmıyım ilerde belki bios update vs ilede eğer düzelirse o mhzde kullansam ?İyidir. Baya güzel model. Hepsi aynı zaten. İstediğinizi alabilirsiniz.
Kullanırsınız ama ayrıca çok daha pahalıya satılıyor.hocam ama benim yazmış olduğum ramde o mhz değerinden daha düşük kullanamazmıyım ilerde belki bios update vs ilede eğer düzelirse o mhzde kullansam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.