Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 | SteelSeries Prime | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 23H2.
- Meslek
- Öğrenci
Bu konuyu acmistim. 2 gun sonra arabanin altinda oldugunu gorduk ve belediyeyle beraber yakaladik.
Kedimizi nobetci veterinere goturduk. Bize sarilik olmadigini, ancak agzinda cok fazla enfeksiyon oldugunu ve dehidrasyon gecirdigini soyledi. Dehidrasyon %100 dedi. %80 olum riski verdi. Klinikte serum yapti, yarin aksama dogru kendi veterinerimize gitmemizi soyledi. Kediyi uyuttuklarindan haberim yoktu, kedimi oyle gorunce oldu sandim gozleri kipirdamiyordu ama uyutmuslar, su an yavas yavas kendine geliyor. Sizce kalici bir şey olmus mudur? Dehidrasyonun cok ciddi bir şey oldugunu biliyorum. Serum yapti, su an evdeyiz kisacasi. İyilestigi zaman kisirlastirilacak ve eve sineklik yapilacak, disari cikamayacak. Cildi kup kuru olmus, patiler siyah, kuyrugu burusmus bayagi. Yeter ki yasasin.
Kedi 4 gündür eve gelmiyor
Kedim 4 gundur eve gelmiyor. 3 yildan beri bizdeydi. Sokak kedisiydi. Her zamanki gibi disari cikti, ama bu sefer gelmiyor. Kisir degil. Evime yakin yerlerde duruyor, miyavliyor. Ama eve gelmiyor, yakalatmiyor, kaciyor. Cok zayiflamis. Belediye bile yakalayamadi, kacti. Galiba annemin dedigine...
www.technopat.net
Kedimizi nobetci veterinere goturduk. Bize sarilik olmadigini, ancak agzinda cok fazla enfeksiyon oldugunu ve dehidrasyon gecirdigini soyledi. Dehidrasyon %100 dedi. %80 olum riski verdi. Klinikte serum yapti, yarin aksama dogru kendi veterinerimize gitmemizi soyledi. Kediyi uyuttuklarindan haberim yoktu, kedimi oyle gorunce oldu sandim gozleri kipirdamiyordu ama uyutmuslar, su an yavas yavas kendine geliyor. Sizce kalici bir şey olmus mudur? Dehidrasyonun cok ciddi bir şey oldugunu biliyorum. Serum yapti, su an evdeyiz kisacasi. İyilestigi zaman kisirlastirilacak ve eve sineklik yapilacak, disari cikamayacak. Cildi kup kuru olmus, patiler siyah, kuyrugu burusmus bayagi. Yeter ki yasasin.
Son düzenleme: