Deji batarya iPhone için iyi mi?

• Konuyu başlatan ErenM21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 153
12'nin ekranı falan hassas diye okudum bir sürü yerde. Kolay kırılabilir diye korkuyorum biraz. Ayrıca kurumsal bir yerin garanti vermesi de biraz içimi rahatlatıyor.
Bende böyle kolay diyordum boşuna para vermeyeyim diyordum ekranı mundar ettim. Ekran da ucuz bişey değil. Sinir oldum değiştirmiştim telefonu ama işte herkesin şartı aynı değil. Deji öneririm. Çok kez kullandım benim diyen çoğu telefoncuda onu kullanıyor zaten dikkat et bi ara.

Bende böyle kolay diyordum boşuna para vermeyeyim diyordum ekranı mundar ettim. Ekran da ucuz bir şey değil. Sinir oldum değiştirmiştim telefonu ama işte herkesin şartı aynı değil. Deji öneririm. Çok kez kullandım benim diyen çoğu telefoncuda onu kullanıyor zaten dikkat et bir ara.

İlk kez içini açacak biri sorun yaşayabilir hocam, ama ben çok fazla telefon içi açtığımdan çıkartırken neye dikkat etmeliyim takarken nasıl oturtmalıyım biliyorum ama dediğiniz gibi belki batarya değişim esnasında ekranı çok çeker Flex'e zarar verir işçilik parası vermemek için sonrasında parça parası vermeye gerek yok.

İlk kez içini açacak biri sorun yaşayabilir hocam, ama ben çok fazla telefon içi açtığımdan çıkartırken neye dikkat etmeliyim takarken nasıl oturtmalıyım biliyorum ama dediğiniz gibi belki batarya değişim esnasında ekranı çok çeker Flex'e zarar verir işçilik parası vermemek için sonrasında parça parası vermeye gerek yok.

O yüzden açmaya korkuyorum işte. Boşuna ekran masrafı çıkarmaya gerek yok.

FPPRO 'nun abuk subuk kadın düşmanı incel videosundan sonra vazgeçtim. ben de yapıcaktım orda vazgeçtim daha dün kendim taktım iphone x'e . hatta ahizemi bile kendim taktım xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı