Deji batarya iPhone için iyi mi?

• Konuyu başlatan ErenM21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 150

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde yurt dışından getirilip kaydedilmiş bir iPhone 12 var. Yetkili servislere sorduğumda model numarası yüzünden hizmet veremediklerini söylediler kaç kez. Pil sağlığı yüzde 74 ve pili değiştirmem ya da bir çözüm bulmam lazım. FPPRO'da Deji batarya ile değişim yapıyorlar. Mantıklı mıdır? Cihazı ortalama 2 sene kullanmayı düşünüyorum batarya sorununu halledebilirsem. Öneriniz ne olur? Önceliğim orijinal bataryaydı ama sorduğum 2 teknik servis yurt dışından getirilen cihaz olduğu için işlem yapamayacaklarını söylediler.

Gonul rahatligiyla alabilirsin. Bende kullandim cevremde yillardir farkli cihazlar IPhone'lar da dahil kullandilar.

Gerçekten fark ediyor mu? Yan sanayi olduğu için ısınma, ömrünün kısa olması gibi şeylerden endişe ediyorum iyi yorum kadar kötü de var bir de ekonomik durumlar dolayısıyla bu telefonla bir süre idare edebilmem de lazim.

2 sene rahat götürür Deji, Max olanını alırsanız 1 sene civarı orijinalden daha uzun gidiyor, sonrasında orijinal ile aynı gitmeye başlıyor. Yani ilk sene pil sağlığınız %110, sonrasında %100'e düşüyor gibi düşenebilirsiniz.

2 sene rahat götürür Deji, Max olanını alırsanız 1 sene civarı orijinalden daha uzun gidiyor, sonrasında orijinal ile aynı gitmeye başlıyor. Yani ilk sene pil sağlığınız %110, sonrasında %100'e düşüyor gibi düşenebilirsiniz.
FPPRO'daki hangisiyse o valla hocam. Mucize batarya diye geçen.

Gerçekten fark ediyor mu? Yan sanayi olduğu için ısınma, ömrünün kısa olması gibi şeylerden endişe ediyorum iyi yorum kadar kötü de var bir de ekonomik durumlar dolayısıyla bu telefonla bir süre idare edebilmem de lazim.

Orijinal bataryanın pil sağlığı düşünce performansından kısılma oluyor zaten, bende Deji taktım ve 1-1.5 sene sonunda sosyal medyada 4-5 saat ekran süresi alıyordum iPhone 6s ile. Önceden orijinal batarya takılıydı ve pil sağlığı %70'di, onda 2 Saat'in üstüne çıkmıyordu.

Hatta bataryayı ilk taktırdığım aylarda PUBG Mobile oynuyordum HD ve 30 FPS modunda. Sabah 9'dan 12-13'e kadar aralıksız oynadığımda %20 pilim kalıyordu.

FPPRO'daki hangisiyse o vallahi hocam. Mucize batarya diye geçen.

Max ve düz modeli var, mucize hepsinde yazıyor hocam.

Orijinal bataryanın pil sağlığı düşünce performansından kısılma oluyor zaten, bende Deji taktım ve 1-1.5 sene sonunda sosyal medyada 4-5 saat ekran süresi alıyordum iPhone 6s ile. Önceden orijinal batarya takılıydı ve pil sağlığı %70'di, onda 2 Saat'in üstüne çıkmıyordu.

Hatta bataryayı ilk taktırdığım aylarda PUBG Mobile oynuyordum HD ve 30 FPS modunda. Sabah 9'dan 12-13'e kadar aralıksız oynadığımda %20 pilim kalıyordu.

Max ve düz modeli var, mucize hepsinde yazıyor hocam.

FPPRO'daki hangisi bilmiyorum o zaman normal 12'nin mAh degerinden daha yüksek bir pildi. Buradaki telefonculara falan güvenmediğim için göndermeyi düşünüyorum.

FPPRO'daki hangisi bilmiyorum o zaman normal 12'nin mAh degerinden daha yüksek bir pildi. Buradaki telefonculara falan güvenmediğim için göndermeyi düşünüyorum.

Pili internetten alıp telefoncuda değiştirebilirsiniz ama öyle de ayıp olabilir, bir de onu takıp takmadığından emin olabilmeniz için yanında falan durmanız gerekir. FPPRO'da da ücret yüksek olacaktır ama garanti işi iyi çünkü ben batarya değiştirdikten sonra NAND çipinden kaynaklı telefon bozuldu NAND çipini götürdüğüm yer de sen batarya değiştirirken olmuş falan filan dedi bu sefer de NAND çipini tamir ettirmek zorunda kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı