Çözüldü DEL tuşuna basınca BIOS'a girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525005101
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade
Bugün bilgisayarımı topladım. Ekran kartı hariç sistemim, Ryzen 5 7600, 32 GB Patriot Viper, MSI B650 Gaming Plus, Kingston Renegade 1TB.
Bilgisayarımı topladıktan sonra BIOS'a sıkıntısız girebildim, BIOS'unu güncelledim, gerekli ayarları yaptım, bilgisayarı temiz kurulumla kurdum. Tekrar şu an BIOS'a girmeye çalıştığımda Entering Setup hatası alıyorum. Önceki denemelerimde böyle bir şey yoktu. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal olarak bilgisayarı kullanmaya devam edebiliyorum ancak birkaç kere BIOS'a girmeye çalıştım yine de giremedim.
Ekran kartım yok, Ryzen 5 7600'ün GPU'sunu kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0015.jpeg
    IMG_0015.jpeg
    174,6 KB · Görüntüleme: 35
Bugün bilgisayarımı topladım. Ekran kartı hariç sistemim, Ryzen 5 7600, 32 GB Patriot Viper, MSI B650 Gaming Plus, Kingston Renegade 1TB.
Bilgisayarımı topladıktan sonra BIOS'a sıkıntısız girebildim, BIOS'unu güncelledim, gerekli ayarları yaptım, bilgisayarı temiz kurulumla kurdum. Tekrar şu an BIOS'a girmeye çalıştığımda entering setup hatası alıyorum. Önceki denemelerimde böyle bir şey yoktu. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal olarak bilgisayarı kullanmaya devam edebiliyorum ancak birkaç kere BIOS'a girmeye çalıştım yine de giremedim.
Ekran kartım yok, Ryzen 5 7600'ün GPU'sunu kullanıyorum.

Windows üzerinden BIOS'a girmeyi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayardaki tüm kabloları söktüm, bios pilini çıkarmaya çalıştım ancak tam çıkarabildim mi bilmiyorum. Sonra bilgisayarı açıp sizin gönderdiğinizi denedim ancak görüntü gelmedi. Sonra tekrar biosu denedim ve girdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı