Delirmemem için sebep söyler misiniz?

10MBPS indirme hızı alıyorum. Yurtdışından mailleştiğim bir çocuk 300. 0.6 da upload var. Afedersin mail atarken dosya yüklemek bile 5 dakika sürüyor. Çocuk atıyor olabilir ama sallaması için bir sebep yok.
300Mbps yavaş oralarda. Ekonomik paket kullanıyor herhalde 😂

Yabancı bir forumda denk gelmiştim, Baltık ülkelerinin birinde yaşayan adam 300 Mbps simetrik hızdan şikayetçiydi.
Kim şikayetçi olmalı acaba? İnsanın küfür edesi geliyor da, etrafımız 4 bir yandan kuşatılmış moderatörler ile çevrili.
Ek Açıklama 2020-04-11 170224.png

Kim şikayetçi olmalı acaba? İnsanın küfür edesi geliyor da, etrafımız 4 bir yandan kuşatılmış moderatörler ile çevrili.
Türk şirketler kadar aşağılığı yok. Asgari ücretin saatlik 10$ kadar olduğu Japonya'da aylık 55$'a 10 Gbps internet hizmeti başladı. Bir de bizim halimize bak.

Bugün yine internette gezerken doların neredeyse 7TL olduğunu fark ettim ve R5 3600X'in 199 dolar olduğunu gördüm. Nasıl moralim bozuldu, nasıl sinirlendim anlatamam. Neden böyle bir ekonomide gençliğimizi heba ediyoruz? Delirmemem için tavsiye verir misiniz?

Bro Amerika'ya uçakla git dilenci ol burada kazanacağını çok daha fazlasını kazanırsın zaten orada dolar verecekler sana her şeyi dolarla alıcan burada bilmem kaç bin TL olan Switch bile orada 300 dolar :D.

Son düzenleme:
Gerçek hocam. Üstelik televizyon kanalları da 8K yayın yapmaya başladılar. Adamlar resmen gelecekte yaşıyor, veya biz geçmişte yaşıyoruz.
Evet onlar gelecekte yaşıyor fakat biz yaşayamıyoruz. Ya yok mu bi' delikanlı şirket. En hızlı interneti sunan, müşteri temsilcisi ile her gün konuşmak zorunda bıraktırmayan, adam gibi sunduğu vaatlerin hepsini yerine getiren, yok mu kardeşim yok mu? Lanet olsun vereceğim paranızı, yemin ediyorum. Neymiş Türkiye'nin her yerine en hızlı interneti yayıyormuş. B*k yayıyorsun. 0.20 hızı dedem mi alıyor? Sizin yapacağınız işe tüküreyim. Hayır arayayım şu müşteri temsilcisini, konuşayım neden bu kadar düşük hızım diye sorayım diyorum, ağızlarını yaya yaya evet haklısınız demekten başka bir şey demiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı